Kalitesiz membran ile kaliteli membran arasında fark var mı?

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Membran klavye bile olsa kalite bence fark ediyor. Örneğin zamanında 40 TL piyasası olan klavye lastik gibi bükülüyor. Yine aynı dönem 150 TL fiyatı olan klavye ise taş gibi ve basış hissiyatı daha iyi. İkisi de membran.

Kaliteli klavyenin anakartı daha kaliteli malzemelerden üretildiği için, kalitesiz olana göre daha uzun ömürlü ve sağlam olur.

Ya uzun ömürlü sağlam olmasını geçtim benim için tuş hissiyatı ve kaç tuşa basabildiği önemli, şu anki maksimum 2 tane tuşa basabiliyor ve tuşlar bazen çok sertleşiyor basamiyorum.

Alınır bana göre membran klavye blue swiche göre daha rahat klavyedir bütçe nedir? Bir şeyler önerelim.

En fazla 500 civarı hocam, kuponum olduğu için Logitech'i seçtim.

Ya uzun ömürlü sağlam olmasını geçtim benim için tuş hissiyatı ve kaç tuşa basabildiği önemli, şu anki maksimum 2 tane tuşa basabiliyor ve tuşlar bazen çok sertleşiyor basamiyorum.

Anladım bütçe nedir bunun için oyunucu kalvyesi almalısnız.

En fazla 500 civarı hocam, kuponum olduğu için Logitech'i seçtim.

500 biraz zor 700 filan zorlayabilir misin?

Membran klavye bile olsa kalite bence fark ediyor. Örneğin zamanında 40 TL piyasası olan klavye lastik gibi bükülüyor. Yine aynı dönem 150 TL fiyatı olan klavye ise taş gibi ve basış hissiyatı daha iyi. İkisi de membran.

Şu ankinde ortadaki herhangi bir tuşa fazla çöktürürsen esniyor :D neymiş karbonfiber olduğu içinmiş :D

500 biraz zor 700 filan zorlayabilir misin?

Zor, yine de iki bütçem içinde önerebilirseniz çok memnun kalırım :)

Şu ankinde ortadaki herhangi bir tuşa fazla çöktürürsen esniyor :D neymiş karbonfiber olduğu içinmiş :D

Zor, yine de iki bütçem içinde önerebilirseniz çok memnun kalırım :)

Yani en alt bu var.

Şu ankinde ortadaki herhangi bir tuşa fazla çöktürürsen esniyor :D
Benim bahsettiğim 40 TL'lik klavye de öyleydi. Hatta az bükmeye çalışırsam hamur gibi bükülüyordu. Biraz daha zorlasam kırılacağına eminim.

Mümkünse metal çerçeveli ve tuşları yukarıda olan klavyeleri öneririm. Tuşların gömülü olduğu klavyelerde temizlik yapmak çok zor ve uğraştırıcı oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı