Kalitesiz membran ile kaliteli membran arasında fark var mı?

Normalde Rampage önermem ama bu fiyata bu klavye hakkını veriyor.

Evet bunu bende gördüm, daha önce konusunu açtığımda Anti-Ghosting'i olduğunu söylemişti kullanan bir arkadaş. Âmâ ışığı ve alttaki kırmızısı göze hoş gelmiyor.

Dediğim gibi hocam en alt bu Anti-Ghosting var N11'den kovalarsan 100-150 ucuc kuponla ucuza gelir.

Benim bahsettiğim 40 TL'lik klavye de öyleydi. Hatta az bükmeye çalışırsam hamur gibi bükülüyordu. Biraz daha zorlasam kırılacağına eminim.

Mümkünse metal çerçeveli ve tuşları yukarıda olan klavyeleri öneririm. Tuşların gömülü olduğu klavyelerde temizlik yapmak çok zor ve uğraştırıcı oluyor.

Düşündüğümde temizlik yapması cidden zor geliyor, ama dizüstü klavyesi gibi olması yazmak açısından daha rahat olacağını düşünüyorum.

Normalde Rampage önermem ama bu fiyata bu klavye hakkını veriyor.

Dediğim gibi hocam en alt bu Anti-Ghosting var N11'den kovalarsan 100-150 ucuc kuponla ucuza gelir.

Anladım hocam, teşekkürler :)

Yani en alt bu var.

KB876L'nin incelemesini vs. izlemedim, klavyeyi çok bilmiyorum ancak alttaki ışıklandırmada bazı yerlerde fazla, bazı yerlerde çok ışık gelme olayı olmaz mı?

Ne mesela? Tuş hissiyatında pek bir fark yoksa klavye değişmeyi düşünmüyorum.
Kasa ve basım hissi çok farklı. Hatta bazen mekanikten bile daha iyi hissettiriyor ya da bana öyle geldi. Alacaksan Bloody B328 kullanıyorum 8 tuşu kızılötesi mekanik diye geçiyor bazen parmağımı üstüne koyunca yanlışlıkla aktif oluyor tuş o derece güzel. Mavi switch Gamepower Saber RGB'den geçtim onu da yıllarca kullandım da kardeşim sağ olsun bir kaç kere içecek döktü en sonunda bozuldu.

Kasa ve basım hissi çok farklı. Hatta bazen mekanikten bile daha iyi hissettiriyor ya da bana öyle geldi. Alacaksan Bloody B328 kullanıyorum 8 tuşu kızılötesi mekanik diye geçiyor bazen parmağımı üstüne koyunca yanlışlıkla aktif oluyor tuş o derece güzel. Mavi switch Gamepower Saber RGB'den geçtim onu da yıllarca kullandım da kardeşim sağ olsun birkaç kere içecek döktü en sonunda bozuldu.

B328 güzel klavyeymişte bütçeyi çok aşıyor be, neredeyse iki katı. Logitech'in o modelini alacağım param olduğumda, hem sessiz hem de bilek desteği var güzel duruyor.

B328 güzel klavyeymiş de bütçeyi çok aşıyor be, neredeyse iki katı. Logitech'in o modelini alacağım param olduğumda, hem sessiz hem de bilek desteği var güzel duruyor.
Bu yaz sonu İtopya'dan 700-800TL civarına almıştım sanırım, bayağı yükselmiş fiyatı. Logitech de güzeldir fakat aynı anda birden fazla tuşa basma desteği var mı ona bakın, bazı klavyelerde olmuyor.

Bu yaz sonu İtopya'dan 700-800TL civarına almıştım sanırım, bayağı yükselmiş fiyatı. Logitech de güzeldir fakat aynı anda birden fazla tuşa basma desteği var mı ona bakın, bazı klavyelerde olmuyor.

Kendi sitesine baktım da Anti-Ghosting'den falan bahsedilmemiş, âmâ yine de en az 5 tuş falan algılar diye düşünüyorum.

Kendi sitesine baktım da Anti-Ghosting'den falan bahsedilmemiş, âmâ yine de en az 5 tuş falan algılar diye düşünüyorum.
Bence işinizi garantiye alın yarın bir firmaya sorun. Ya da başka klavyelere de bakabilirsiniz, Logitech genelde marka değerinden dolayı biraz pahalı olabiliyor bazı ürünlerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı