Kasanın/sistemin linkini atarsan bakabilirim.Kasa almak istiyorum, PSU'lu ARGB fanli ama kalitesiz markalarinin PSU'larından korkuyorum. Biri yardim edebilir mi, patlayabilir mi ne olur ne olmaz aciklarsaniz sevinirim.
Kasanın/sistemin linkini atarsan bakabilirim.
Topladığın sistem bileşenleri nedir? Watt tüketimine göre öneri yapayım.Iste elimde ne varsa hepsini kaldirdim favorilerden ama Dragos diye bir marka gozume carpti 5K gibi bir bütçem var.
Kasa almak istiyorum, PSU'lu ARGB fanli ama kalitesiz markalarinin PSU'larından korkuyorum. Biri yardim edebilir mi, patlayabilir mi ne olur ne olmaz aciklarsaniz sevinirim.
Dragos markasına ölsem para vermem. Turbox ile aynı marka, ikisi de Atom Bilişim'in.Iste elimde ne varsa hepsini kaldirdim favorilerden ama Dragos diye bir marka gozume carpti 5K gibi bir bütçem var.
Topladığın sistem bileşenleri nedir? Watt tüketimine göre öneri yapayım.
Sadece anakartim var şu an ama ekran karti ve islemci olarak 5060 Ti 16 GB ve 5 7500F düşündüm.
MSI mı aldım hatırlamıyorum ama PSU 1 ay içinde patladı. O yüzden bakarken dikkatli olmak gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.