Kalorisi yüksek yiyecek ve içecek önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Kalorisi yüksek, tüketmesi rahat yani hazımsızlığa sebep olmayacak yiyecek ve içecek önerileriniz var mı? Aklımda kalori Shake yapmak var ama neyle, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Cicibebe ve cips ya da kola tarzı asitli şeyler önermezseniz sevinirim.

Kuru yemiş, yulaf, zeytinyağı epey kalorili. Ben kendi tarifimi vereyim besin değerleriyle beraber, siz üstünde düzenleme yapabilirsiniz. 1 yemek kaşığı zeytinyağı 119 kalori mesela, şunların arasında tadı hissedilmez muhtemelen.

Screenshot_20220903-091750_FatSecret.jpg

Screenshot_20220903-091800_FatSecret.jpg

Bunların üstüne tadı güzel olsun diye 3 kaşık nutella veya bal koyuyorum.

Kuru yemiş, yulaf, zeytinyağı epey kalorili. Ben kendi tarifimi vereyim besin değerleriyle beraber, siz üstünde düzenleme yapabilirsiniz. 1 yemek kaşığı zeytinyağı 119 kalori mesela, şunların arasında tadı hissedilmez muhtemelen.

Eki Görüntüle 1507976
Eki Görüntüle 1507977

950 gramında 32 gram protein mükemmel ama yağ oranı fazla geldi.

Kalorisi yüksek, tüketmesi rahat yani hazımsızlığa sebep olmayacak yiyecek ve içecek önerileriniz var mı? Aklımda kalori shake yapmak var ama neyle, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Cicibebe ve cips ya da kola tarzı asitli şeyler önermezseniz sevinirim.

Normalde abur cubur önermemem gerekiyor ancak bitter çikolata yersen sadece bir tabletinde(80gr) 900CL vardır bu da 2paket makarnaya denk ayrıca güç verir hamur kadar kilo yapmaz abartmadığın sürece öneririm. Devasa 2 paket patates cipsi (220gr) ancak o kaloriye sahip ve çikolata o kadar kilo yapmaz.

950 gramında 32 gram protein mükemmel ama yağ oranı fazla geldi.
Fındık sağ olsun, kalorisi oradan geliyor ama. Öteki öğünler günlük yağ makrosu tutturulacak şekilde düzenlenebilir. Yoksa bu tarz karışımların çoğunda yağ yüksek oluyor, meyve ağırlıklı olanlar hariç.

Eki Görüntüle 1507976
Eki Görüntüle 1507977

Nutella koyarak sağlık kısmını çöpe atmış oluyorsunuz bayağı bi. Fıstık ezmesi vs. koymanız daha iyi aslında.

Valla ben evde Nutella'yı kafama estikçe kaşıkla yiyorum. Çok mu sağlıksız?
Evet sağlıksız. Krema zaten. Krema olan her halt size içinde katkı maddesi de var, o da var, bu da var, doymuş yağ da var demenin bi yolu. Yanı fıstık kreması da alsan o da nutella kadar zararlı. Ezme kelimesi biraz önemli markadan markaya değişiyor tabi biraz da.

Evet sağlıksız. Krema zaten. Krema olan her halt size içinde katkı maddesi de var, o da var, bu da var, doymuş yağ da var demenin bi yolu. Yanı fıstık kreması da alsan o da nutella kadar zararlı. Ezme kelimesi biraz önemli markadan markaya değişiyor tabi biraz da.
Siz ne önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı