TridentKng
Decipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
- Meslek
- öğrenci
Arkadaşlar dik oturduğum zaman, düz şekilde uzandığım zaman, spor yaptığım zaman herhangi bir sorun yok veya günlük hayatta yürürken sporsal aktivite yaparken koşarken hiçbir ağrı hissetmiyorum kondisyonum da gayet yerinde fakat son 1 senedir falan örnek vererek anlatacağım koltukta uzanıyorum yanımda sehpa var üzerinde tepside yemek var diyelim veya herhangi bir şey var uzanıp onu yerken veya bir şey yememe de gerek yok uzanırken kalbimin olduğu kısımda göğsümde ağrı hissediyorum. Bu ağrı nasıl diyeyim sızı şeklinde yani herhangi bir saplanma vs. hissettiğim yok. Çarpıntı da olmuyor sadece ağrı, sızı var. Bunun yanında bir sandalyede, koltukta veya yatakta yamuk şekilde oturup, uzandığım zaman kalbimin olduğu kısma ağrı giriyor. Merak ettiğim konu ise şu acaba bu oturma pozisyonumdan kaynaklanan doğal bir durum mu yani kalbimin olduğu taraf sıkıştığından dolayı olması beklenen bir şey mi yoksa kalp damar tıkanıklığı tarzında bir şey mi var? Çocukken kalp ritim bozukluğuna sahiptim büyüdükçe bu azaldı şu an var mı bilmiyorum fakat doktor en son 1-2 sene önce bu yaşlarda normal bir şey demişti geçenlerde 18 yaşına girdim. Benim gibi bir şey yaşayan var mı? Varsa doktor bu duruma ne dedi bilgi paylaşırsanız sevinirim. Not olarak şunu da eklemeliyim kullandığım herhangi bir ilaç vs. yok. Sporunu düzenli yapan sağlıklı bir insanım (öyle düşünüyorum).
Son düzenleyen: Moderatör: