Kamburluk ve boyun eğriliği nasıl düzeltilir?

Barfiks bu durumlarda gayet sağlıklı oluyor omurga dümdüz oluyor asıldığınız zaman.
Sadece asılsam yeterli mi? Barfiks çekmeme gerek var mı?

Bir alet vardı ismini unuttum biraz araştırıp onu almanızı öneririm. Bele takılıyordu.
Dik duruş korsesinden bahsediyorsunuz galiba. İşe yarar mı diye düşünüyorum bana çok dümenmiş gibi geliyor.

Dik duruş korsesinden bahsediyorsunuz galiba. İşe yarar mı diye düşünüyorum bana çok dümenmiş gibi geliyor.

Skolyoz kamburluk vb gibi şeylerde asılmayı söylüyorlar yani asılmanız yeter zaten asılın arkanızdan birisi fotoğrafınızı çeksin omurganız dümdüz oluyor.

Dik duruş korsesinden bahsediyorsunuz galiba. İşe yarar mı diye düşünüyorum bana çok dümenmiş gibi geliyor. Y

Bana da öyle geldi ama kimse denemediği için bilemedim yorumları olumluydu.

Skolyoz kamburluk vb gibi şeylerde asılmayı söylüyorlar yani asılmanız yeter zaten asılın arkanızdan birisi fotoğrafınızı çeksin omurganız dümdüz oluyor.
Anladım hocam, tavsiye için teşekkürler.
Bana da öyle geldi ama kimse denemediği için bilemedim yorumları olumluydu.
Son çare olarak onu denerim hocam. Chin Tuck egzersizi diye bir şey buldum onu deneyeceğim ilk başta.

Anladım hocam, tavsiye için teşekkürler.

Son çare olarak onu denerim hocam. Chin tuck egzersizi diye bir şey buldum onu deneyeceğim ilk başta.

Bende de hafif var hocam PC başında eğilmeden oynamaya çalışın veya iş de boynunuzu eğmeyin fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı