Kamera için iPhone almak mantıklı mıdır?

40 bin tl'den pahalıya bir cihaz alacaksam İphone alırdım. 2. el satma imkanınız var çünkü. Bu durum olmasaydı daha objektif bakabilirdik ama bana kalırsa pahalı telefonlarda İphone alınmalı. Tabi çok zenginseniz başka.

Bugün 60 bin liraya alınan bir İphone 2 yıl sonra bugünün parasıyla 45'e falan gider muhtemelen. Aslında 15 bin liraya İphone almış oluyorsunuz gibi.

Eğer kamera sizin için bu kadar önemliyse tabii ki de orta segment Android'lere pek güvenmemek lazım. Ama benim tavsiyem kamera ile bu kadar ilgileniyorsanız ortalama bir Android telefon yanında (benim tavsiyem Techno Camon 20 Pro) bir de iyi bir kamera almak olacaktır.

En iyisi Samsung demedim, Android tarafında IPhone'u oynatan cihazlar var örnek olarak Samsung'u verdim. Garip.

Samsung verilebilecek en kötü örneklerden birisi şu an Apple'a laf atarken gittikçe laf attığı şeye benzeyen bir firma, geçen seride S24 genel olarak 15 Pro serisinden daha iyiydi evet ama şu an 16 Pro serisi S25 serisinden daha iyi spesifik olarak kamera anlamında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı