Kamera önerisi

Öncelikle ikinize de çok çok teşekkür ederim. Maalesef konuya yanıt geldiğinde mail veya bildirim gelmediği için siteye girme gereksinimi duymadım, o yüzden çok geç cevap verebiliyorum.

En baştan yanıtlamaya başlayayım;
Insta'dakini seçmemem gerektiğini düşündüğüm için bu konuyu açtım zaten hocam teşekkürler önerileriniz için. Havalimanının karşısında yaşayan birisi için muhteşem örnekler olmuş :) Teşekkürler.

Amacım tamamen hobi olarak çoğunlukla fotoğraf, az da olsa video çekebilmek. Gezdiğim, gördüğüm yerleri veya herhangi bir anı güzel bir şekilde çekebilmek istiyorum.

Bu amaçlar ışığında tekrardan öneri verebilirseniz çok sevinirim. Önerilerde fiyat sıralaması yaparsanız çok mutlu olurum. Örneğin; X 5000₺, Y 6000₺ gibi... Bu sefer daha erken kontrol edeceğim😅. Tekrardan çok teşekkür ederim, önerilerinizi bekliyorum.
Kusura bakmayın, Teknofest vesilesiyle KKTC'de idim ondan dolayı mesajlara dönüş yapamadım bir süredir. 5-6k bandında bulabileceğiniz en f/p makine Canon 600D dir, aynalıdır size çokta iyi video kalitesi sunamaz (1080 30fps). Bunun bir üst segmentinde de fiyat direkt olarak 10k bandına çıkıyor o fiyatta da Nikon D3400 ya da Sony A6000 serisinden tercihler yapılabilir. Benim şahsi önerim 600D 'yi alıp artan parayla da yanına bir lens daha almanız olacaktır.

Kusura bakmayın, TEKNOFEST vesilesiyle KKTC'de idim ondan dolayı mesajlara dönüş yapamadım bir süredir. 5-6k bandında bulabileceğiniz en F/P makine Canon 600Ddir, aynalıdır size çok da iyi video kalitesi sunamaz (1080 30FPS). Bunun bir üst segmentinde de fiyat direkt olarak 10k bandına çıkıyor o fiyatta da Nikon D3400 ya da Sony A6000 serisinden tercihler yapılabilir. Benim şahsi önerim 600D'yi alıp artan parayla da yanına bir lens daha almanız olacaktır.
Hocam 5-6K'yı tamamen örnek olarak verdim.
Örneğin;
A6000-10.000₺
D3400-9.000₺
Gibi en makul alınabilecek fiyatlar şeklinde söylemiştim.
Çünkü kamera piyasası konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok ve çok fazla model olduğunu düşünüyorum. Karar vermek epey zor bilmeyen birisi için 😅

Technopat Haberler

Geri
Yukarı