Kamera olarak S23 ve iPhone 13 arasında fark var mı?

7500 TL 90Hz yazılmış
Nerde 7500 TL ye S Serisi ?
Ayrıca ben S serisi.ile ilgili kıyaslama yapmadım ki sırf koymuş olmak için özellik koyuyorlar telefona al eline A32 yi 90 Hz ye güya bi alın kullanım bide Apple 5 yıl önceki telefonu alın sadece uygulamalar da gezin bir işlem yapmanıza gerek yok

Hocam ben 7500 liraya Redmi de bile 90 Hz varken 50 binlik iPhone 15 te olmadığına değindim. S serisine göre karsilastirmadim yani.

Tüm Android'ler çöp hocam. İnsanlar düşük bütçe yüzünden kullanmak zorunda kalıyor Apple'den daha iyisi olamaz en iyisi Apple Android'ler çöp.

S23 Ultra, Z fold 5 gibi cihazlara çöp diyemezsiniz hocam. Ayrıca bı Google dan ararsanız bile fakir mali dediğiniz Z Fold 5 in 75 bin TL olduğunu gorebilirsiniz. Gidip Samsung J7 kullanarak tüm Samsung'ların böyle olduğu kanısına vardınız herhalde.

Şunu diyeyim yakınım da A32 var 90 Hz diyorsunuz ya telefon çöp uygulamalar arası geçiş bile berbat adı 90 Hz alakası yok.
Gidin iPhone 6S bak daha stabil özellik koymak ile stabilize sağlanamıyor.

Hocam yalnız A32 iPhone 6'dan katlarca daha iyi. Ayrica çöp uygulamalari acamiyor diyorsunuz ya, PUBG de 50 FPS'in üstünde performans veriyor. Gidip daha stabilize dediğiniz iPhone 6S mi daya iyi olacak? En iyi stabilizasyon Apple'da sır ama 6S te değil. Hocam bakın iPhone X veya 8 Plus daha iyi dersiniz anlarım da 6S nedir ya.

Bütçem 30 bin TL'ye zor çıkar. iPhone 13 yerine S23 alsam ekran ve kamera da fark yaşar mıyım? Bekleyip iPhone 13 mü almalıyım? IPhone'lara çok zam geliyor ama.

Genellikle iPhone kamerası daha doğal çeker. Samsungsa kontrastlı çektiğinden göze güzel gelir. Genel olarak arada nesil farkı olduğundan S23 çok daha iyi telefon. Ayrıca iPhone 13'ün 30 bin lira olması maalesef çok aptal bir fiyat politikası. Bu fiyatlara devam ederse Apple herkes samsunga geçecek gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı