Kamuya TOGG zorunluluğu geliyor

Zaten BMW'lerle Mercedes'lerle takılmıyorlar mıydı? Zengin lüks araçlarına yazık oldu TOGG İtalyan marka fena sayılmaz gerçi.
Ben İtalyan demeyi pek tercih etmiyorum. Tasarımı oradan geldi ama sırf onlar yapmadı ekipte Murat Günak gibi deneyimli Türk tasarımcılar da vardı. Ayrıca emekçilere ve mühendislere haksızlık.

Ben İtalyan demeyi pek tercih etmiyorum. Tasarımı oradan geldi ama sırf onlar yapmadı ekipte Murat Günak gibi deneyimli Türk tasarımcılar da vardı. Ayrıca emekçilere ve mühendislere haksızlık.
Tasarımı oradan geliyor diye İtalyan yapımı diyenlerin zekası hakkında şüphe etmek lazım zaten. Bugün hiçbir araç, savaş uçağı, iha siha, aklınıza ne gelirse, %100 yerlilik oranıyla yapılmıyor.

• Beğen
İfadeler: AGI
Ben İtalyan demeyi pek tercih etmiyorum. Tasarımı oradan geldi ama sırf onlar yapmadı ekipte Murat günak gibi deneyimli Türk tasarımcılar da vardı. Ayrıca emekçilere ve mühendislere haksızlık.

Katılıyorum, arkadaş geçen günde İsrail'li mültecileri savunuyordu. Twitter'a ara vermesini önerdim ancak dikkate almamış anlaşılan. Siyaseti sevmem ancak her şeyde bir art niyet arandığı sürece bu ülke bu kafadan çıkamaz.

Hiçbir marka ilk çıktığında %100 yerli üretim olmayı göze alamaz bu dönemde. Apple'a baksan Çin'de üretiliyor ancak Amerikan markası olarak dünyada en ünlü markalardan.

Ben İtalyan demeyi pek tercih etmiyorum. Tasarımı oradan geldi ama sırf onlar yapmadı ekipte Murat günak gibi deneyimli Türk tasarımcılar da vardı. Ayrıca emekçilere ve mühendislere haksızlık.

Şu forumda gördüğüm tek akıllıca yorum herkes eleştirmeye alışmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı