Kan aldırmak can acıtıyor mu?

Gözüne bakıp anlayamazsınız. Tecrübeli olmasa bile yine çıkarırken çok küçük bir şey hissedersiniz, ben hiç çıkarırken bir şey hissetiğimi hatırlamıyorum ama olabilir herhalde.
Umarım damarlarımı kesmez iğne sokarken... Birde damara iğne batırmak, damara hasar vermez mi?

Fiziksel olarak değil de psikolojik olarak acıtıyor beni kan vermek.

Zaten yediğimiz makarna, pilav, kuru ekmek, kansızlık oluyor, düzgün beslenemiyoruz bir de 4-5 tüp kan mı vereceğiz. Boşu boşuna kanımızı alıyorlar. En son ne zaman et yedim hatırlamıyorum, sanırsam martı döner yemiştim 7₺.

Her randevuda farklı doktor kan istiyor. Son 3 ayda başka bir test olmasına rağmen. Sistemde var bakın diyorum, yok diyor. Kansızlıktan düşüp öleceğim diye korkuyorum. Biraz abarttık ama 😃. Neyse makarna kömür devam.
Vücudundaki kan, 1 saat önceki halinden bile farklı. Her seferinde ayrı test yapılmazsa sorunu bulamazlar. Vücuttaki sorunların %99'ı kandan bulunabiliyor.

Her randevuda farklı doktor kan istiyor. Son 3 ayda başka bir test olmasına rağmen. Sistemde var bakın diyorum, yok diyor. Kansızlıktan düşüp öleceğim diye korkuyorum. Biraz abarttık ama 😃. Neyse makarna kömür devam.
Vücudunda sürekli yeni bir kan dolaşıyor, örneğin bir organında sorun olursa o sorunu yeni oluşan kan gösterebilir sadece.

Düşünsenize sadece size göre basit ve alt tarafı PCR testinde ben hayvan gibi bağırıyorsam, canım bu kadar tatlıysa peki ya kan aldırmak benim için ne kadar zor olabilir?

Hocam geçmiş olsun çok canınız acıcak o zaman, acımaz diye mesaj yazacaktım fakat PCR testin de bile canınız acıyorsa geçmiş olsun ben de yaptırdım PCR testi sadece 1 salise acıyor.
Hastanenin içine girdiğimde burnuma gelen garip hastane kokusundan bile korkabiliyorum veya panik oluyorum, düşünün. Hastanede iğne görünce bile kalp nabzım 74 Bpm'den 150'lere kadar yükseliyor. Bu da, saniyede kalbin 4 kez atması demek.

Hocam onu ben de yaşıyorum size tek bir tavsiyem var bakmayın kafanızı arkaya çevirin ve sakın kolunuzu iğne batılıyken çekmeyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı