Kan tahlili yaptırmak

Gözünde görme problemi ile giden hastanın gözüne rakı döktüren ve hastayı kör eden hemşireleri unutmadık :) Bir ara fırlamıştı sayı hatta haberlere baya çıktı ondan sonra rakı dökülmeyeceğini öğrendiler. Yanlış iğneyi sokup insanlara hastalık bulaştıran hemşireleri de unutmadık. Benim hep sağ kolumdan kan alıyorlar diyen arkadaşımıza ben bulurum damarı diyen hemşirenin sol kolu delik deşik ettikten sonra evet sağ koldan alalım demesini de unutmadık :D Hortumla çekmesine gerek yok yani her şey beklenebilir.
Hocam bir de 12 yaşındaki kız hala hayatta ve ameliyattayken dışarda bekleyen ailesine öldü haberi veren hemşire vardı. Sonra atıldı görevden. Ama bunların çoğunun geçmişte kaldığını düşünüyorum. Şu anda olsa bile nadiren olur böyle olaylar. O yüzden arkadaşı korkutmayalım. :)

Hocam bir de 12 yaşındaki kız hala hayatta ve ameliyattayken dışarda bekleyen ailesine öldü haberi veren hemşire vardı. Sonra atıldı görevden. Ama bunların çoğunun geçmişte kaldığını düşünüyorum. Şu anda olsa bile nadiren olur böyle olaylar. O yüzden arkadaşı korkutmayalım. :)

Garip olurdu [emoji23][emoji23][emoji23]

- Oğlunuzun iğneye alerjisi varmış, kaybettik

- .........

- baba burdayım (hehehehe)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı