Kan tahlilinde sigara çıkar mı?

Hakannss

Decapat
Daha fazla  
2.5 gündür sigara içmiyorum. Vitamin eksikliğim var mı yok mu diye kan tahlili vermeye gideceğim. Normalde nikotinin kanda çıkacagını biliyorum ama kısa bir sürede olsa içmediğim için nikotin oranı azalır mı? Ya da nikotin çıkarsa eğer pasif içiciyim arkadaşlarım içiyor, oturduğum kafede insanlar içiyor falan desem belli olur mu? Veya nikotin değerini azaltması için önerdiğiniz yiyecek veya içecek var mı?

2.5 gündür sigara içmiyorum. Vitamin eksikliğim var mı yok mu diye kan tahlili vermeye gideceğim. Normalde nikotinin kanda çıkacagını biliyorum ama kısa bir sürede olsa içmediğim için nikotin oranı azalır mı? Ya da nikotin çıkarsa eğer pasif içiciyim arkadaşlarım içiyor, oturduğum kafede insanlar içiyor falan desem belli olur mu?
Hocam laborantım rahat olun çıkmaz.

2.5 gündür sigara içmiyorum. Vitamin eksikliğim var mı yok mu diye kan tahlili vermeye gideceğim. Normalde nikotinin kanda çıkacagını biliyorum ama kısa bir sürede olsa içmediğim için nikotin oranı azalır mı? Ya da nikotin çıkarsa eğer pasif içiciyim arkadaşlarım içiyor, oturduğum kafede insanlar içiyor falan desem belli olur mu? Veya nikotin değerini azaltması için önerdiğiniz yiyecek veya içecek var mı?
Pasif içici olmak gayet normal durum bu arada çıkarsa iyi bir bahane olur sizin için.

Benim bir arkadaşım aylık kanındaki tüm değerlere baktırıyor hiçbir sorun çıkmadı oda sigara kullanıyor. Sıkıntı olmaz yani.

Hocam bir de bu sadece vitamin eksikliği testinde mi çıkmaz. Çünkü doktor kanı almışken bari diğer değerlerinede bakalım derse çıkar mı?
Genel bir kan tahlilinde nikotin değerlerine bakmıyoruz. Özel olarak nikotine bakılırsa, karbon monoksit seviyesinde anomali gibi durumlar varsa belli olur. Detaylı kan testi yapacağını sanmıyorum birazcık nikotin çıkınca da sen sigara içiyorsun diyeceğini sanmıyorum. Patlıcanda bile nikotin var sadece sigaraya bağlı değil.

Genel bir kan tahlilinde nikotin değerlerine bakmıyoruz. Özel olarak nikotine bakılırsa, karbon monoksit seviyesinde anomali gibi durumlar varsa belli olur. Detaylı kan testi yapacağını sanmıyorum birazcık nikotin çıkınca da sen sigara içiyorsun diyeceğini sanmıyorum. Patlıcanda bile nikotin var sadece sigaraya bağlı değil.

Bu konuda hem yardımcı olduğunuz için hem de ek bilgi verdiğiniz için tekrardan teşekkür ederim hocam😁. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı