Kan tahlilinden sigara çıkar mı?

Merhaba, dizimde olan ve kolumda olan ağrılar için hastaneye gideceğim, kan tahlili gibi bir durum olursa sigara içtiğim belli olur mu veya doktor bunu söyler mi?

Kaninda nikotin olup olmadigini anlamalari icin kaninda nikotine bakmalari lazim, otopsi veya ekstrem durumlar disinda boyle bir uygulama oldugunu hiç sanmiyorum. Ancak eger fazla sigara ictigin icin kirmizi kan hucrelerin fazla falan cikarsa doktor sigara ictigini anlayabilir.

Sadece kendini zehirlemiyorsun, çevredekileri de hem rahatsız ediyor hem de sağlıklarına zarar veriyorsun. Ama karşı çıkma sebebim bu bile değil. Kendinizi de zehirlemeyin yazık. Binadan aşağı atlamaya çalışan birini görseniz "amaan kendi bilir atlarsa atlasın" der misiniz? Ben demem açıkçası.
Benim nerede içtiğimi bilemezsiniz açıkçası, üniversitede tek yaşıyorum. Duman kimseyi etkilemiyor.

Benim nerede içtiğimi bilemezsiniz açıkçası, üniversitede tek yaşıyorum. Duman kimseyi etkilemiyor.
Niye bu kadar üstüne alındınız ki? Konu sahibi siz değilsiniz. Zaten dediğim gibi kendinize de yazık. Doktor olarak benim görevim zararlı olduğunu söyleyip bırakmanızı tavsiye etmek. İçmek isterseniz için. Hakaret etmedim bir şey yapmadım, içmeyin kendi iyiliğiniz için dedimz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı