Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #21 gumbald_amca dedi: Onlardan zevk alanlar sosyopat direkt. Genişletmek için tıkla... Testere Necmi bunu beğendi.
gumbald_amca dedi: Onlardan zevk alanlar sosyopat direkt. Genişletmek için tıkla... Testere Necmi bunu beğendi.
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #22 Ben jiletle sakal ve bıyıktaki tüyleri alırken nedense kendimi keserim diye tribe girip bayılmıştım bir ara ama öyle zevk alma gibi bir durumum yok.
Ben jiletle sakal ve bıyıktaki tüyleri alırken nedense kendimi keserim diye tribe girip bayılmıştım bir ara ama öyle zevk alma gibi bir durumum yok.
Jukas Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #23 Bir kez parmağıma zımbanın teli girmişti(Nasıl oldu bilmiyorum ama neredeyse hayatımı kurtardı) Acı hissetmedim zevkde almadım.
Bir kez parmağıma zımbanın teli girmişti(Nasıl oldu bilmiyorum ama neredeyse hayatımı kurtardı) Acı hissetmedim zevkde almadım.
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.117 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #24 Bunları tıp okuyanlar da yaşıyor mu? Zamanla alışılabilecek bir şey mi?
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #25 Kaisey dedi: Bunları tıp okuyanlar da yaşıyor mu? Zamanla alışılabilecek bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bir akrabam vardı kendisini kan tutuyordu. Aile zoruyla tıp yazdı. Ancak 1 sene dayanabildi sonra bıraktı matematik öğretmeni şu anda. Kısaca kan tutan adam tıpçı olamaz.
Kaisey dedi: Bunları tıp okuyanlar da yaşıyor mu? Zamanla alışılabilecek bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bir akrabam vardı kendisini kan tutuyordu. Aile zoruyla tıp yazdı. Ancak 1 sene dayanabildi sonra bıraktı matematik öğretmeni şu anda. Kısaca kan tutan adam tıpçı olamaz.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 1 Şubat 2024 #26 Teröristlerin kafa kesme videolarından zevk alıyorum bende olabilir yani.
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #27 EREN SATAR dedi: Teröristlerin kafa kesme videolarından zevk alıyorum bende olabilir yani. Genişletmek için tıkla... Bende aynıydım. Çözüm süreci videoları izledikten sonra terörist kafa kesme videoları hoşuma gidiyordu.
EREN SATAR dedi: Teröristlerin kafa kesme videolarından zevk alıyorum bende olabilir yani. Genişletmek için tıkla... Bende aynıydım. Çözüm süreci videoları izledikten sonra terörist kafa kesme videoları hoşuma gidiyordu.