Kanada'da yaşanılır mı?

Regalor

Decapat
Okuduğum yorumlar, izlediğim videoların çoğunda hintler başta olmak üzere çokça düzensiz göçmen, yetersiz iş gücü vs gibi sorunlardan dolayı yaşanmaz falan diyorlar, sizce?

Türkiyedesin.Sence?
öyle de ne bileyim ben zaten çok iyi bir ülke olarak biliyordum yani Avrupa seviyesinde ama videolara bakıyorsun yorumlara bakıyorsun şöyle karışık böyle kötü oldu falan gibi insan şüpheleniyor sonuçta iyi bir yaşam için gitmek istiyorsun.

Kral nimet seçilir mi sence.
Hocam net bir durumum yok sadece merak ettim sordum.

Öyle de ne bileyim ben zaten çok iyi bir ülke olarak biliyordum yani Avrupa seviyesinde ama yani videolara bakıyorsun yorumlara bakıyorsun şöyle karışık böyle kötü oldu falan gibi.

Kanka ulke cok buyuk Hint gocmenlerin olmasi normal sen gidince de gocmen olacaksin suca karismayanlar icin normal.

Kanka ulke cok buyuk hint gocmenlerin olmasi normal sen gidince de gocmen olacaksin suca karismayanlar icin normal.

Zaten olay ırkçılık değil ama biliyorsun işte özellikle iltica edenler olsun veya hintler gibi uyum sağlamayı reddeden çoğunluklu olanlar olsun . Ayrıca dediğim gibi şu an gideceğim için değil meraktan sordum.

Öyle de ne bileyim ben zaten çok iyi bir ülke olarak biliyordum yani Avrupa seviyesinde ama videolara bakıyorsun yorumlara bakıyorsun şöyle karışık böyle kötü oldu falan gibi insan şüpheleniyor sonuçta iyi bir yaşam için gitmek istiyorsun.

Hocam net bir durumum yok sadece merak ettim sordum.

Herhangi bir şey hakkında olumsuz yorum görmemek neredeyse imkansız. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi Türkiye de yaşıyoruz 😃 Irak'a gitseniz bile daha iyidir muhtemelen.

Okuduğum yorumlar, izlediğim videoların çoğunda hintler başta olmak üzere çokça düzensiz göçmen, yetersiz iş gücü vs gibi sorunlardan dolayı yaşanmaz falan diyorlar, sizce?

Kanada bana kalırsa Amerika'dan daha yaşanılabilir bir ülke bende bu hafta Almanya'ya gidiyorum vizem çıktı orada biraz kaldıktan sonra Kanada'ya geçmeyi düşünüyorum.

Kanada bana kalırsa Amerika'dan daha yaşanılabilir bir ülke bende bu hafta Almanya'ya gidiyorum vizem çıktı orada biraz kaldıktan sonra Kanada'ya geçmeyi düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum. Dünyada aslında adam akıllı hala duzenini koruyabilen ülke kalmadı heralde bak japonya bile düzensiz uyumsuz göçmenlerin esirinde ezilmeye başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı