Türkiyedesin.Sence?Okuduğum yorumlar, izlediğim videoların çoğunda hintler başta olmak üzere çokça düzensiz göçmen, yetersiz iş gücü vs gibi sorunlardan dolayı yaşanmaz falan diyorlar, sizce?
öyle de ne bileyim ben zaten çok iyi bir ülke olarak biliyordum yani Avrupa seviyesinde ama videolara bakıyorsun yorumlara bakıyorsun şöyle karışık böyle kötü oldu falan gibi insan şüpheleniyor sonuçta iyi bir yaşam için gitmek istiyorsun.Türkiyedesin.Sence?
Hocam net bir durumum yok sadece merak ettim sordum.Kral nimet seçilir mi sence.
Öyle de ne bileyim ben zaten çok iyi bir ülke olarak biliyordum yani Avrupa seviyesinde ama yani videolara bakıyorsun yorumlara bakıyorsun şöyle karışık böyle kötü oldu falan gibi.
Kanka ulke cok buyuk hint gocmenlerin olmasi normal sen gidince de gocmen olacaksin suca karismayanlar icin normal.
Öyle de ne bileyim ben zaten çok iyi bir ülke olarak biliyordum yani Avrupa seviyesinde ama videolara bakıyorsun yorumlara bakıyorsun şöyle karışık böyle kötü oldu falan gibi insan şüpheleniyor sonuçta iyi bir yaşam için gitmek istiyorsun.
Hocam net bir durumum yok sadece merak ettim sordum.
Okuduğum yorumlar, izlediğim videoların çoğunda hintler başta olmak üzere çokça düzensiz göçmen, yetersiz iş gücü vs gibi sorunlardan dolayı yaşanmaz falan diyorlar, sizce?
Bende öyle düşünüyorum. Dünyada aslında adam akıllı hala duzenini koruyabilen ülke kalmadı heralde bak japonya bile düzensiz uyumsuz göçmenlerin esirinde ezilmeye başladı.Kanada bana kalırsa Amerika'dan daha yaşanılabilir bir ülke bende bu hafta Almanya'ya gidiyorum vizem çıktı orada biraz kaldıktan sonra Kanada'ya geçmeyi düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.