Kanada'da yaşanılır mı?

Yaşanılır. Ancak son yıllarda bayağı sorunlar yaşadığını göz ardı etmeyin. Yani gittiğiniz hiçbir ülke asla sorunsuz bir cennet olmayacak; hepsinin kendince sorunları var. Tozpembe hayaller kurmayın. Özellikle Kanada’da: Konut krizi, Kanada’ya göre yükselen suç oranları, hayatın pahalılaşması, sağlık sisteminin aşırı yavaş olması gibi sorunlar var. Tabii ki bu sorunlar Türkiye’deki gibi yapısal ve çözümü son derece karmaşık sorunlar değil. Muhtemelen birkaç yıla veya on yıla çözülür ama sonra da başka sorunlar olur. Yani bu böyledir; hiçbir ülke sorunsuz değildir.

Not: Konut krizi pek çok gelişmiş ülkenin yaşadığı bir sorundur.
Yorumun çok yerinde hocam.

Hocam sosyal açıdan diyorum yoksa çoğu konuda çok gelişmiş olduğunu biliyorum.

Konut krizi gerçekten birçok ülkede var ama Türkiye'de birçok ülkeye göre kiralar ve satış fiyatları çok abartılmış, dolar bazında ikiye katlanmış.
örneğin Almanya'da çocuklu ailelerin kreş bulmakta zorlanmaları gibi birtakım kişisel durumlar bunda etkili olmuş.​
Almanya'da özellikle büyük şehirlerde kadınlar daha hamileyken kreş başvurusu yapılıyor.

Bu videoyu ve de bu kanalı öneririm Kanada ile ilgili videolarını izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ayrıca bu kanalıda öneririm kanada ile ilgili videolarını izleyiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyu ve de bu kanalı öneririm Kanada ile ilgili videolarını izleyin:

ayrıca bu kanalıda öneririm kanada ile ilgili videolarını izleyiniz:

Değerli turizmi bayadır takip ediyorum biliyorum diğerini de izlerim.

Orada yaşayanlardan dinleyin. Bazı durumlar ABD'den iyi olsa da ABD'nin gölgesinde kalan bir ülkedir kendisi. Göçmen sorunu oldukça fazla ki zaten ülke göçmen ülkesi orası ayrı mesele. Güvenlik konusu Türkiye'de ki gibi düşünmeyin orası çok daha tehlikeli olabiliyor bazı durumlarda burası ile kültürü çok farklı adapte süreciniz zaman alabilir. Yaşamdan beklentinize göre Kanada'da yaşanılır.

Orada yaşayanlardan dinleyin. Bazı durumlar ABD'den iyi olsa da ABD'nin gölgesinde kalan bir ülkedir kendisi. Göçmen sorunu oldukça fazla ki zaten ülke göçmen ülkesi orası ayrı mesele. Güvenlik konusu Türkiye'de ki gibi düşünmeyin orası çok daha tehlikeli olabiliyor bazı durumlarda burası ile kültürü çok farklı adapte süreciniz zaman alabilir. Yaşamdan beklentinize göre Kanada'da yaşanılır.
Türkiye'de güvenlik konusunda sıkıntı yaşıyor hocam yalnız maalesef.

Tek yaşayacaksan mentalin sağlamsa yaşanılır.
İllahi tek mı yaşanır anlamında dedin yoksa anlamadım

Türkiye'de güvenlik konusunda sıkıntı yaşıyor hocam yalnız maalesef.

Ben yaşamıyor demedim ama orası apayrı bir tarz yaşayanlardan dinleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı