Kanada'ya öğrenci olarak gitmek

yagamilayto31

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kafanızı çok doldurmak istemiyorum. Daha önce başka bir ülkeye göç etmiş varsa aranızda detaylı bir şekilde ücretlerine kadar realist bir biçimde anlatabilir mi?

Öğrenciyim, bölüm seçme kararım var. Sayısalcıyım ve bilgisayar alanına karşı ilgim var.
Hangisi bölümü seçersem Kanada'ya gitme ihtimalim olursa işe yarar? Maddi olarak iyi değiliz.

Doktor açığı çok fazla var diye biliyorum. Yıllık 300K dolar civarı geliri oluyor, eline kalan 250K civarı oluyor. Doktor olmak ister misiniz bilmem ama gene de söyleyeyim.

Fiyat hakkında bazı yerler ile görüşebilirsiniz. Hem üniversite hem de fiyatlar hakkında bilgi sahibi olursunuz. :)

Doktor açığı çok fazla var diye biliyorum. Yıllık 300K dolar civarı geliri oluyor, eline kalan 250K civarı oluyor. Doktor olmak ister misiniz bilmem ama gene de söyleyeyim.

Fiyat hakkında bazı yerler ile görüşebilirsiniz. Hem üniversite hem de fiyatlar hakkında bilgi sahibi olursunuz. :)
Ücretsiz göç imkanı yok mu?

Maddi olarak iyi değilsen maalesef işin çok zor. Sadece üniversite ücretleri bile ortalama 10.000 dolar yıllık. Ülkeye alırken de iyice bakıyorlar zaten gelirse ne yiyecek, ne içecek, nerede kalacak vs. diye. Maddi durumun iyi değilse en iyisi üniversiteyi burada okuyup gitmen olacaktır bence. Doların hali ortada.

Ha şimdi gitmekte kararlıysan alttaki linki incele derim. Ayrıca ELT tarzı kurumlarla konuşabilirsin, faydalı bilgiler vereceklerdir.

Kanada'da Başvurabileceğiniz 3 Burs Seçeneği (hotcourses-turkey.com)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı