Brainstorm
Hectopat
Peki üniversite sınavına gireyim mi?
Sınava gir ve oradan bir üniversite kazan, bu süreçte ingilizceni geliştir. Orada okurken part-time bir işte çalış kenarda biriksin, okulun bitince araba vs. alabilirsin diye düşünüyorum.
Peki üniversite sınavına gireyim mi?
Sanarak yorum yapmayın lütfen.Vasıfsız alacaklarını sanmıyorum ama üniversiteli olursan kabul edilme şansın artar.
Adam yaşıyor bizimkiler tahmin yürütüyor maalesefSanarak yorum yapmayın lütfen.![]()
Hop, sanırım Kanada'ya göçmüş birini buldumSanarak yorum yapmayın lütfen.![]()
Vasıfsız olarak mı gittin hocam, nasıl emin oldun mesela?Sanarak yorum yapmayın lütfen.![]()
Hocayı bulduk salmak yokHop, sanırım Kanada'ya göçmüş birini buldum. Uykulu olduğum için şimdilik bi' soru sorabileceğim. Siz hangi yöntemle gittiniz?
Şansıma tam yatağa gidecekken denk geldiHocayı bulduk salmak yok.
Ben gitmedim henüz. Bekliyorum. Kuzenimin grafiker olarak çalıştığı bir şirkete işçi vizesi ile gideceğim. Kanada'da herhangi bir şirketin seni işçi olarak yanına alması için gerçekten sana ihtiyacı olduğunu, o şartlar altındaki kişiyi Kanada'da bulamadığını göstermesi gerekiyor. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından gidebiliyorsun ya da devlet ikna olmayıp red veriyor.Hop, sanırım Kanada'ya göçmüş birini buldum. Uykulu olduğum için şimdilik bi' soru sorabileceğim. Siz hangi yöntemle gittiniz?
2018'de ve 2019'da Amerika'ya gittim. Yok. Çökmüyor. Aksine mutluluk saçıyorsun Türkiye'den bir süreliğine bile olsa kurtulduğun için.Adam yaşıyor bizimkiler tahmin yürütüyor maalesef.
@Umutİnan Hocam uçaktan inince yalnızlık hissi çöktü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.