Kanada'ya öğrenci olarak gitmek

Kuzey Amerika'da ustun bir basarin olmadan burslu okuyamazsin. Dar gelirliyse vatandaslarina dusuk faizli kredi veriyorlar o kadar.
Bu doğru. Ama üstün başarımın olmadığına dair herhangi bir aksiyom belirtmediğime eminim
Hem ben bir avantajı olup olmayacağına veya süreç hakkında bilginiz olup olmadığını soruyorum yanlış anlaşıldıysam üzgünüm

Bu doğru. Ama üstün başarımın olmadığına dair herhangi bir aksiyom belirtmediğime eminim
Hem ben bir avantajı olup olmayacağına veya süreç hakkında bilginiz olup olmadığını soruyorum yanlış anlaşıldıysam üzgünüm
Kanada'da ve Amerika'da universiteler hicbir sekilde ucretsiz degiller, oyle olsaydi Amerika'da ogrencilerin devlete 2 trilyon dolara yakin borcu olmazdi ve benim haberim olup, su an gidiyor olurdum.

Kanada'da ve Amerika'da universiteler hicbir sekilde ucretsiz degiller, oyle olsaydi Amerika'da ogrencilerin devlete 2 trilyon dolara yakin borcu olmazdi ve benim haberim olup, su an gidiyor olurdum.
Kanada'da University of Toronto'da , Amerika'da Drexel University'de , Arizona State University'de ve hatta Harvard'da tam burslu ( Harvard ve Toronto'dakilerin yaşam giderleri bursa dahil) okuyan arkadaşlarım var. Neyi ima ettiğinizi anlamadım

Ülke değişmek kolay değil oranın kültürü vb. öğrenmeden gitmeni bence önermem
Ben şahsen Türkiye'de kalıp katlanmaktan daha kolay olduğuna karar verdim

Prosedür hakkında bilginiz var sanırım, açıklayabilir misiniz?

Ailemin Green Card'ı var konuyla ne kadar alakası var bilmiyorum fakat 11. sınıfta gitmek zorunda değilim. 12. sınıfta gidip diploma almam mümkünse başlıkta belirttiğim gibi o zaman da gitmem mümkün
Green Card değil Yeşil Pasaport olacak çok üzgünüm

Kanada'da university of Toronto'da, Amerika'da drexel University'de, arizona state University'de ve hatta Harvard'da tam burslu ( harvard ve toronto'dakilerin yaşam giderleri bursa dahil) okuyan arkadaşlarım var. Neyi ima ettiğinizi anlamadım.

Ben şahsen Türkiye'de kalıp katlanmaktan daha kolay olduğuna karar verdim.

Green Card değil yeşil pasaport olacak çok üzgünüm.

Gittiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı