Kanal İstanbul Yapılmalı Mıdır?

Kanal İstanbul Projesi Yapılmalı Mıdır?

  • Evet

  • Hayır

  • Kararsızım

  • Bilgim yok

  • Fark Etmez


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün bana edilen bu hakaretleri yarın bir gün size de edebilirler başka bir konudan dolayı.
Siz gülerek okuyun bakalım.
Resmi kaynak sunuyordun biraz önce, şimdi yaş ortalamamız 12 mi oldu?
Hakaretleri beğenen kitleden bahsediyorum. Kayda değer şeyler de okudum.
 
Yorum yazanların %90'i Özgür Demirtaş fanboyu ve Z kuşağının salyalı ergenleri olduğuna yemin ederim ama kanıtlayamam. Hep aynı sözler fabrika, uzay, tarım, dolar ve birim para teorisi.

Bunu yapan adamlar Mars'ta helikopter uçurur, sen daha yerli ve milli diye her gün mastürbasyonunu yaptığın helikopterde kendi motorunu bile kullanamazsın...
 
Seviyene inmiyorum. Yaş ortalaması 12 olan forumu arkana alarak hakaretler savurman seni haklı yapmayacak. :) Esenlikler dilerim.
Söylecek lafın kalmayınca zaten başla sallamaya. Güzel taktik. Az önce saygılı bir şekilde konuşmak isteyen sen değil miydin? O zaman neden yaş ortalaması ile konuşuyorsun? Bu saygılı bir şekilde konuşmaya girmez haberin olsun. Gerçi senin gibiler hep böyle. Kendileri ile hep çelişirler.
 
Oyum hayır. Ama kAnAL İstanbul mutlaka yapılacaktır. Ülkeye sıcak para girecek ve dolarına artması engellenecek yada dolar düşecektir. Tabi en fazla 1 sene bu para iş görür sonra durumlar yine aynı olur. Özetle doların artmasını engellemek için bile hükümet gelecek sıcak para için bu projeyi hayata geçirir.

Edit: 1 milyar dolar girdi diyelim sıcak para. Borç olarak 3 milyar dolar olarak borçlanacagız. Yani ülkeye giren sıcak para ekonomiyi canlandırır ama sonrası için yine halk ve vergilerle misli misli çıkar.
 
Söylecek lafın kalmayınca zaten başla sallamaya. Güzel taktik. Az önce saygılı bir şekilde konuşmak isteyen sen değil miydin? O zaman neden yaş ortalaması ile konuşuyorsun? Bu saygılı bir şekilde konuşmaya girmez haberin olsun. Gerçi senin gibiler hep böyle. Kendileri ile hep çelişirler.

Başkasına sallayacak bir durum yok. Sitenin sahibi olunca hakareti kendine hak gören ve onu beğenen ve destekleyenler buna dahildir.
Söyleyeceğim başka bir şey yok. Böyle bir durumu umarım siz yaşamazsınız.
 
Ben bu konu sahibini anlayamadım onlarca ülke gezmiş, bilinçli, gerçekleri konuşan adama dediklerine bak :D birde doğruyu dedik diye yaş ortalamamızı 16 ilan etti. Kusura bakmayında ben pek birlik olmak istemiyorum garip düşünce yapısına sahip olanlarla.

Karşıt düşünceye sahip olsun lafım olmaz.
 
@BattalGazininTorunuVanku

Kusura bakmayın ama saatlerdir gerçek hayatla bağdaşmayan verileri Berat Albayrak fantezisi ruhuyla dile getirdiniz. Ancak her durumun bir sınırı vardır. Bu konuyu açmanızdaki nedenin zaten tam olarak bu kaosu yaratmak olduğunu anlamak zor değildi. Nitekim birden fazla insana cevap vermemeyi seçip ortamın gerilmesi için ince ince aynı şeyleri tekrarlamaya devam ettiniz. Partizan olmadığınızı söylüyordunuz ancak ülkede yapılan yanlışlardan, hukuksuzluklardan, adaletsizliklerden söz etmeden daha iyi bir noktaya gelindiğini tam da partizanca dile getirmeyi seçtiniz. Bence emin olun yeterince sözünüz dinlendi ve fikir sunuldu.
 
Senin gibi siyasal islamcıların en büyük kozudur mağdurluk. Hep mağdursunuz. Bitmedi mağdurluğunuz. Yine mi mağdur oldun? Vah canım. Deminden beri yalan sıkarken iyi, cevap veremeyince mağduriyete sığın.

Yahu senin savunduğun adam yüzünden ülkede hapishanelerde yer kalmadı be, ne masal okuyorsun bize!
İslam'ın kendine özgü bir siyasi, sosyal, hukuki ve ahlaki düzeni vardır, yani siyaset islam'ın çok önemli ve doğal bir parçasıdır. Muhammed döneminden beri islam siyasetle, devlet yönetimiyle iç içedir. Siyasi olmayan bir islam zaten düşünülemez, çünkü din tüm hükümleriyle bir bütündür.

Öte yandan siyasel İslam dediğiniz şey, günümüzde miting meydanlarında Allah'tan kitap'tan bahsederek insanları uyutanların islam siyasetiyle herhangi bir ilgisinin olmadığını belirtmek isterim.

Bu arada fiziki olarak değişmişsin ama zihin olarak hala aynısın forumda agresif çıkışlar yapıp salyalı ergenlerin beğenisini alarak egonu tatmin etmen üzücü.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı