Kanal tedavisini tek seansta bitirilme şansı var mı?

Formsham

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi kanal tedavisi yaptıracağım 2 gün sonra, yaptıran arkadaşlara sorum şu ben iğneden korkmam o dişi delen makineden de korkmuyorum ama şu sinirleri alan renkli çubuklar var ya o nasıl bir acı veriyor benim kafama takılan soru o aynı zamanda tek seansta bitirme şansımız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek kanal ise tek seansta biter. Bunun üzerine ayrı çürük dolgusu, fazladan temizleme var ise ikinci seansa uzayabilir o ayrı işlemler. Devlette kanal gördüm, çok rahatsız edici bir hissi var ama ağrı hiç çekmedim.

Tek diş için bahsediyorsanız evet mümkün fakat dişçiden dişçiye değişebilir. Bende kanal tedavivi yaptırmıştım ve tek seansta bitirilmişti. Uyuşturulduktan sonra neredeyse hiç acı çekmemiştim.

Tek kanal ise tek seansta biter. Bunun üzerine ayrı çürük dolgusu, fazladan temizleme var ise ikinci seansa uzayabilir o ayrı işlemler. Devlette kanal gördüm, çok rahatsız edici bir hissi var ama ağrı hiç çekmedim.

Sadece kanal yaptıracağım.

Tek diş için bahsediyorsanız evet mümkün fakat dişçiden dişçiye değişebilir. Bende kanal tedavivi yaptırmıştım ve tek seansta bitirilmişti. Uyuşturulduktan sonra neredeyse hiç acı çekmemiştim.

Teşekkürler yorum icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı