YouTube Kanalı için sürekli içerik fikirleri

Yer
İç Anadolu
YouTube kanalıma 5-10 dakikalık videolar için fikirler arıyorum. "Nedir, nasıl yapılır?" tarzında içerikler üretmeyi düşünüyorum ama şu an hangi konular popüler, insanlar hangi konuda yardıma ihtiyaç duyuyor, pek hakim değilim. Güncel trendleri ve izleyicilerin ilgisini çeken konuları öğrenmek istiyorum. Bana öneriler verebilir misin?

YouTube kanalıma 5-10 dakikalık videolar için fikirler arıyorum. "Nedir, nasıl yapılır?" tarzında içerikler üretmeyi düşünüyorum ama şu an hangi konular popüler, insanlar hangi konuda yardıma ihtiyaç duyuyor, pek hakim değilim. Güncel trendleri ve izleyicilerin ilgisini çeken konuları öğrenmek istiyorum. Bana öneriler verebilir misin?
gta online aç ekip toplayıp biz 200 izleniyoz

Düzenli olarak tam bir şey söyleyemem ama şu zamanlar için "Discord, Roblox ve Wattpad'e Nasıl Girilir? GoodbyeDPI Kurulumu" adında GoodbyeDPI'in ne olduğunu açıkladığınız ve kurulumunu göstererek anlattığınız bir video tutar diye düşünüyorum.

Düzenli olarak tam bir şey söyleyemem ama şu zamanlar için "Discord, Roblox ve Wattpad'e Nasıl Girilir? GoodbyeDPI Nedir? Nasıl Kurulur?" adında GoodbyeDPI'in ne olduğunu açıkladığınız ve kurulumunu göstererek anlattığınız bir video tutar diye düşünüyorum.
roblox çocuk videoları olarak tutar kanka

Düzenli olarak tam bir şey söyleyemem ama şu zamanlar için "Discord, Roblox ve Wattpad'e Nasıl Girilir? GoodbyeDPI Kurulumu" adında GoodbyeDPI'in ne olduğunu açıkladığınız ve kurulumunu göstererek anlattığınız bir video tutar diye düşünüyorum.
genelde oynayanlar 11+ ama izleyenler 10-

Kanal link atar mısın?

Shorts videolarım, beklediğimden iyi izlendi bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA Online oynayacak zamanın yok ya, çalışıyorum günde 1-2 saat anca oyun oynayabilirim. Genellikle yorgun olduğumdan oyun oynayasım da gelmiyor.

Bu fikirler güzelmiş, bunlarla ilgili video yapabilirim sanırsam. Minecraft çıktığından beri sevmem ya nedense, Roblox'ta aynı şekilde, dediğiniz gibi 10-60 yaş arası kitlenin hepsini çekmek için biraz daha genel kitleye hitap eden şeyler gerekli olabilir belki. Bir de çocuklara özel ayarı var, bu da video izlenmelerini elbet etkiliyor. 🤔

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı