Falsey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Hocam ben 4-5 Yıl önce Cami'ye 25 Dolar atmıştım. 1TL olunca tabiiBu dediğin altına ve dövize yatırım için geçerli mi?
Hocam ben 4-5 Yıl önce Cami'ye 25 Dolar atmıştım. 1TL olunca tabiiBu dediğin altına ve dövize yatırım için geçerli mi?
Kim saymıyor? Ben sayan kişiler tanıyorum.
Olayın kökünün kesin olmaması sorun.
Vücut kanayınca mı yoksa bir kadına dokununca mı abdestin bozulduğu gibi. Bir yol takip edilmeli.
Dijital imzali ve arz talebe gore artiyor fiyati. Altin gibi duruyor kanki.O işlerden pek anlamıyorum. Şunu söyleyebilirim faiz haram diye biliyorum. Kripto para da aslında faize girebilir. Mesela bir bankaya para yatırmak ve 1 ay sonra 2 katını almak haram. Bu da benzer bir durum aslında.
Bir de şu bakımdan değerlendirmen gerekiyor. Ürünlerin fiyatı artıyor, değer kısmen korunuyor.Hocam ben 4-5 Yıl önce Cami'ye 25 Dolar atmıştım. 1TL olunca tabii"Sevap pointlerimin" artması lazım. O zaman
Dövize yatırım daha çok paranın değerinin korunması için, altına yatırım ise daha çok para elde etmek için. Kısacası pasif gelir. Bu mantıkla bakıldığında ne oluyor?
Tadı güzel.Kan zaten sağlıksız bir şey yani yalandığı da, bir'de kan neden yalanır ki?
Valla bilmiyordum artık dikkat edicemİslam'da genellikle zararlı olabilecek, vücut bütünlüğüne zarar verebilecek hareketler haram kılınıyor.
Tadı güzel.
Adam belki psikopattir kanki. Hoslaniyordur boyle seylerden.V-vampir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.