Kanın cıvıklaşması ne demek?

10 gün sonra doktora gidicem giderken de bu iki ilacı götürmeyi düşünüyorum.

Hayır ilk defa oldu hatta ilacı kullandığım akşamdan sonra böyle oldu (kanın cıvık çıkmasından bahsediyorum onun dışında olan şeyler vardı ama öncesinde.)
Anladım. Canını sıkma. Geçici bir durum. Geçmiş olsun.

Yeme-içmen nasıl? Zayıf (kilo anlamında) mısın?

Gayet zayıfım şu anda 182 boy 60 kilo öncesinde 69 kilolarda dolaşıyordum en fazla 65-63 düşmüştüm beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum beyaz ekmek türevi şeyler yiyince tansiyonum yükseliyor eskiden spor yapıyordum bu bunu dengeliyordu ama artık onu da yapmıyorum tansiyon için kardiyolojiye gitmiştim herhangi bir sorun yok demişti doktor.

Gayet zayıfım şu anda 182 boy 60 kilo öncesinde 69 kilolarda dolaşıyordum en fazla 65-63 düşmüştüm beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum beyaz ekmek türevi şeyler yiyince tansiyonum yükseliyor eskiden spor yapıyordum bu bunu dengeliyordu ama artık onu da yapmıyorum tansiyon için kardiyolojiye gitmiştim herhangi bir sorun yok demişti doktor.
Stresten uzak dur. Beslenmene dikkat et. Yürüyüş yap. Evde egzersiz yap.
Her gün koşu yapınca mutlu oluyorum. Koşmadığım zaman hasta hissediyorum kendimi. Saatlerce koşuyorum.
@erayaau, başka soru varsa yazarsın.

Son düzenleme:
Stresten uzak dur. Beslenmene dikkat et. Yürüyüş yap. Evde egzersiz yap.
Her gün koşu yapınca mutlu oluyorum. Koşmadığım zaman hasta hissediyorum kendimi. Saatlerce koşuyorum.
@erayaau, başka soru varsa yazarsın.

Hocam bugün yine gittim kan testi verdim laboratuvar hatası olduğu ortaya çıktı bir şey yokmuş yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı