Deloday antihistaminik ilaç. Alerji durumlarında falan kullanılıyor. Dozu fazla geldiyse bu ilaç yapmış olabilir.Kesinlikle bende böyle düşünüyorum bu iki ilaçdan biri beni kötü yaptı.
ilaçları aşağı attım hocam resim olarak.
Deloday antihistaminik ilaç. Alerji durumlarında falan kullanılıyor. Dozu fazla geldiyse bu ilaç yapmış olabilir.Kesinlikle bende böyle düşünüyorum bu iki ilaçdan biri beni kötü yaptı.
ilaçları aşağı attım hocam resim olarak.
Hapta böyle bir yan etkiden bahsedilmemiş ama bir de sadece 1 hap kullandım.Burun spreyi değil, diğer ilaç yapmış olmalı.
Altta bir not var. Bahsi geçmeyen bir yan etki varsa doktora ya da eczacıya bilgilendirin diye bir yazı var.Hapta böyle bir yan etkiden bahsedilmemiş ama bir de sadece 1 hap kullandım.
Burun spreyi böyle bir şey yapamaz değil mi?Altta bir not var. Bahsi geçmeyen bir yan etki varsa doktora ya da eczacıya bilgilendirin diye bir yazı var.
En iyisi sen ikisini kullanma. Pazartesi, doktora ya da eczacıya git durumu anlat.Burun spreyi böyle bir şey yapamaz değil mi?
Bunu biz bilemeyiz doktora gidip ondan sonuç alman gerek.Bu zamana kadar böyle bir sorunum yoktu 2 gün önce fenalaştım tansiyonum düştü, acile kaldılar kan testi aldılar sonrasında dahiliye kontrolü istediler benden bende dün gittim doktor bana kanın biraz cıvık çıkmış olduğunu söyledi, bana sigara içiyor musun dedi bende hayır dedim, 10 gün sonra tekrar gel dedi şimdi, ama ben endişelendim biraz acaba kullandığım birkaç ilaç mı buna sebep oldu? Geniz eti büyümesi yaşadığım icin kullandığım burun spreyi ile bir suda eritilip içilen hap mı buna sebep oldu bilmiyorum. Bana ne olmuş olabilir?
Yok zaten doktor hemofilisin demedi hocam bir suçu yok doktorun.Kan cıvıklığı hemofili hastalığının halk adıdır. Doktor da umarım bu anlamda cıvık demiştir. Onun haricinde cıvık dediyse ona diplomasını verenleri öpeyim.
Öncesinde böyle bir şey var mıydı? İlacı kullanmadan önce?Yok zaten doktor hemofilisin demedi hocam bir suçu yok doktorun.
10 gün sonra doktora gidicem giderken de bu iki ilacı götürmeyi düşünüyorum.En iyisi sen ikisini kullanma. Pazartesi, doktora ya da eczacıya git durumu anlat.
Öncesinde böyle bir şey var mıydı? İlacı kullanmadan önce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.