Kanser olan sevgiliden ayrılmak

dennyzi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sevgilimle 1.5 aydır falan beraberiz. 2 hafta önce falan bana 3 yıl önce ilik kanseri olduğunu ve atlattığını söyledi. Sadece ayda bir kontrole gidiyormuş. Geçen de yine kontrole gitmiş ve değerleri düşük çıkmış. İlaca başlamış. Ben bu kanser mevzusunu öğrenmeden önce ayrılmayı düşünüyordum. Sebebim de uzak mesafe ilişkisi bizimkisi. Ve gerçekten uzak 12 saatlik yoldan bahsediyorum. Başlarda yapabiliyordum ama artık gerçekten yapamamaya başladım. Kızla konuşmak bile gelmiyor içimden ve bunun farkında. Geçen günlerde ayrılmak istediğimi söyledim. Fakat arayıp duruyor ağlıyor ayrılmak istemiyorum diye. Kanser hakkında bilgisi olan biri var mı bu değer düşüklüğü de moralden etkileniyor mu? Ne yapmam lazım? Kafam gerçekten iyi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
kıza destek ol ayrılırsan eminim ki kızın durumu daha da kötüleşebilir. ayrıca kız bu haldeyken kızdan ayrılırsan yaptığınız çok büyük ayıp olur onu da bilin hocam.
yanına gidemeyecek durumdaysan bile en azından mesajlarınla ona destek ol veya günde 3-4 kere arayacaksın ki kız kendini iyi hissetsin.

12 saat mesafede olan biriyle nasıl sevgili oluyorsun? Daha önce aynı yerdeysen sonradan uzaklaştıysan anlarım ama hiç görmediğin biriyse olmaz.

Arkadaşlar sevgilimle 1.5 aydır falan beraberiz. 2 hafta önce falan bana 3 yıl önce ilik kanseri olduğunu ve atlattığını söyledi. Sadece ayda bir kontrole gidiyormuş. Geçen de yine kontrole gitmiş ve değerleri düşük çıkmış. İlaca başlamış. Ben bu kanser mevzusunu öğrenmeden önce ayrılmayı düşünüyordum. Sebebim de uzak mesafe ilişkisi bizimkisi. Ve gerçekten uzak 12 saatlik yoldan bahsediyorum. Başlarda yapabiliyordum ama artık gerçekten yapamamaya başladım. Kızla konuşmak bile gelmiyor içimden ve bunun farkında. Geçen günlerde ayrılmak istediğimi söyledim. Fakat arayıp duruyor ağlıyor ayrılmak istemiyorum diye. Kanser hakkında bilgisi olan biri var mı bu değer düşüklüğü de moralden etkileniyor mu? Ne yapmam lazım? Kafam gerçekten iyi değil.
Dostum sevmediğin birine uzun süre böyle davranmak zor biliyorum ama elinden geldiğince destek çık lütfen. Benim annemde kansere yenildi, ama böyle hastalıklarda sosyal ve psikolojik destek çok iyi geliyor. Mesajdan olsa bile elinden geleni yap.

Dostum sevmediğin birine uzun süre böyle davranmak zor biliyorum ama elinden geldiğince destek çık lütfen. Benim annemde kansere yenildi, ama böyle hastalıklarda sosyal ve psikolojik destek çok iyi geliyor. Mesajdan olsa bile elinden geleni yap.
Başınız sağolsun hocam mekanı cennet olsun. benim babamda kansere yenilmişti az çok empatisini kurabiliyorum.

Bence iyileşene kadar kendini konuşmak için zorlamalısın, hem olduğu durumdan hem de sevgilisinin kendisinden hastalığı yüzünden ayrılacağını düşündüğü için kendi canına bile kıyabilir. Durumun tehlikesinin farkına var. Fikrinden pişman olduğunu ve hala sevgili kalmak istediğini söyle, biliyorum etkilenmediğin birisi ile konuşmak çok zor olabilir ama en azından bence hastalığı için biraz dişini sıkmalısın. Kendi kararın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı