Kanser sebebiyle sevgilimden ayrılmak istiyorum

pamukseker

Centipat
Katılım
3 Haziran 2021
Mesajlar
137
Yer
Württemberg
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, bugün akciğer kanserimin 4. evresine geldiğini öğrendim. Sanırım daha tedaviler yanıt vermeyecek, bir ikilem arasında kaldım. Bu zamana kadar her zaman yanımda olan sevgilimden ayrılmak istiyorum. Sebebi eğer kanseri yenemeyip ölürsem pek fazla üzülmemesi için sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun. Allah şifa versin. Her zaman yanında olan birini neden bırakmak istiyorsun? Ayrıldığında da üzülebilir. Aklına öyle kötü şeyler getirme. Aksine ayrılmak yerine sevgiline çok teşekkür et. Her ne olursa olsun senin yanında olduğu için.
 
@pamukseker, yapma be hocam. Gece gece üzdün gerçekten. Bu arada ayrılık daha çok üzecektir, varsın ölümüne üzülsün. Seni iyi hatırlasın.
 
Öncelikle Allah şifa versin ve yardımcın olsun. Düşünceni çok yanlış buluyorum.

1) Ayrılırsan hem ayrıldığın için, hem de öldüğün için üzülecek.

2) Ayrılmadan ölürsen son ana kadar yanında olup sadece ölümün için üzülecek.

2'si de berbat bir senaryo ancak ikisinden biri illa ki olacaksa 2. olmalı... Umarım sevdiğin insan yanında olur ve sen de iyileşirsin. Mental sağlığın için seni güçlendiren şeyleri bu şekilde bırakmaya çalışmak yerine daha sıkı sarılmalısın.
 
"Çıkmamış candan ümit kesilmez" Ümidini asla yitirme. Allah şifanı versin.

Ayrılma olayına gelecek olursak, yanlış yaparsın. Sevgilini keşkelerle bırakmak istemezsin diye düşünüyorum.
Böyle zamanlarda sevdiklerinle beraber olman gerekir, kafandaki kötü düşüncelerden arındırmaya çalış kendini. Umarım hayat yüzüne güler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı