Kapalı devre sıvı soğutma akıtıyor

Ben de araştırma aşamasındaydım. Şuan tamamen vazgeçtim. Zaten sıvı soğutmada kafama yatmayan şeyler vardı. Teorik bilgiden ziyade verdiğiniz bu pratik bilgi çok işime yaradı. Teşekkürler.
Cidden az önce sana lütfen sıvı soğutucu alma diyesim geliyordu. ama kızarsın şevkini kırarım diye yazmadım. ama olayı kendin çözdün biraz risk var. inan çok güzel bir şey bende sıvı soğutucu kullanmak isterdim ama şu risk olmasa. birde parçalar o kadar pahalı ki günümüzde bir sızıntı 7..8 bin TL ye mal olabiliyor. yada bir arızaya neden oluyor siz o arizayla bilgisayar tükenene kadar yaşamak zorunda kalıyorsunuz. hava soğutucuda en fazla fanlar bozuluyor 2 yeni fan alarak yolunuz devam edebiliyorsunuz

Pazartesi günü garantiye göndereceğim. Modeli Masterliquid 120 Lite. Çok memnundum ama bugün açıp bakmasam belki de 1 hafta sonra bilgisayarımı tamamen kaybedecektim. Sanırım bir süre sıvı soğutmaya ara vereceğim. Şimdi kendime bir hava soğutucu sipariş ettim. Gelince size aralarında farkı sunarım böylece merak edenlere de bir kaynak olur.
En büyük tesellim ekran kartına damlamış olsa bile ekran kartında hiçbir şey olmaması.Olsaydı giderdi güzelim Gtx 1060 :(

Pazartesi günü garantiye göndereceğim. Modeli Masterliquid 120 Lite. Çok memnundum ama bugün açıp bakmasam belki de 1 hafta sonra bilgisayarımı tamamen kaybedecektim. Sanırım bir süre sıvı soğutmaya ara vereceğim. Şimdi kendime bir hava soğutucu sipariş ettim. Gelince size aralarında farkı sunarım böylece merak edenlere de bir kaynak olur.
En büyük tesellim ekran kartına damlamış olsa bile ekran kartında hiçbir şey olmaması.Olsaydı giderdi güzelim Gtx 1060 :(

Sen hem cebinin hem bilgisayarının hayatını kurtardın gerçekten iyi ki açıp bakmışsın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı