[Kapalı] Windows 10 Home/Pro x64 21H2 | NTLite ISO

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 GB RAM'li bir bilgisayara sahibim. W7 driver sorunu sebebiyle W10 LTSC'ye geçtim ama 1.2GB RAM yiyor 3GB'tan. En stabil, en hızlı, en hafif olarak W10'un hangi sürümünü indirmeliyim? Driver'ların güncel ve yüklü olması benim için çok önemli ama açıklamada driver yok demişsiniz.

Windows 8.1 32 Bit kullanın o sistemle, asla Windows 10'a bulaşmayın. Benim düzenlediğim 8.1'i önerirdim size fakat benimki 64 bit maalesef.

Son düzenleme:
Windows 8.1 32 Bit kullanın o sistemle, asla Windows 10'a bulaşmayın. Benim düzenlediğim 8.1'i önerirdim size fakat benimki 64 Bit maalesef.
Windows 8.1 32 Bit

Kısıtlamam bitmiş.
3GB RAM.
1GB ekran kartı.
E5200 çift çekirdek işlemci.

Yıllarca W7 Ultimate 64 Bit kullandım 1.4 GB RAM tüketimiyle akıcı şekilde, fakat tatmin etmiyor ve sürücüleri bulmada sıkıntı oldu. Windows 10 Pro 64 Bit yükledim 1.4 GB RAM tüketti ve aslında akıcıydı o da.

Sonuç olarak Windows 10 LTSC 64 Bit yükledim, fakat 1.2 GB RAM tüketiyor ve akıcı olmasına rağmen daha akıcı sistemler gördüğüm için arayışa geçtim.
Windows 10 olacak şekilde mümkünse 64 Bit olabilecek en stabil, en güncel ve en hafif yazılımı nasıl bulabileceğimi söyler misiniz? Film, müzik ve online ders dışında belki nadiren Warband veya LoL vs oynanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…