[Kapalı] Windows 10 Home/Pro x64 21H2 | NTLite ISO

• Konuyu başlatan AJFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 239
  • Görüntüleme 28.157
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk olarak Windows 8.1 kategorisine bakmayı deneyin lütfen. Zaten ilk başta yani, görmemeniz mümkün değil.

İlk olarak Windows 8.1 kategorisine bakmayı deneyin lütfen. Zaten ilk başta yani, görmemeniz mümkün değil.

Telefonda olduğum için göremedim hocam dikkat etmemiştim.

Orijinal ISO 20H2 olan şu an kurulu sistemime bu ayarları yapabilir miyim? İllaki format mı atmam gerek? Bir de gereksiz derken hangileri çünkü bazı uygulama ve oyunlar sıkıntı yapabiliyor.

Orijinal ISO 20H2 olan şu an kurulu sistemime bu ayarları yapabilir miyim? İllaki format mı atmam gerek? Bir de gereksiz derken hangileri çünkü bazı uygulama ve oyunlar sıkıntı yapabiliyor.
Bu ISO'yla format atmanız şart. ISO'ları düzenledikten sonra oluşan durumların hepsini konudaki uyarı kısmında belirttim.

Bu ISO'yla format atmanız şart. ISO'ları düzenledikten sonra oluşan durumların hepsini konudaki uyarı kısmında belirttim.
Sistemimde 16 GB RAM, FX 6300 4.2 işlemci ve GTX 960 var. Oyunlarda FPS artışı yaşadınız mı? Ve benimki gibi RAM yüksek olmasına rağmen kurmamı önerir misiniz?

Bir de Forza Horizon 4 Steam versiyonu çalışır mı? Yoksa kendim ISO mu oluşturayım sizin gibi?

Sistemimde 16 GB RAM, FX 6300 4.2 işlemci ve GTX 960 var. Oyunlarda FPS artışı yaşadınız mı? Ve benimki gibi RAM yüksek olmasına rağmen kurmamı önerir misiniz?

Bir de Forza Horizon 4 Steam versiyonu çalışır mı? Yoksa kendim ISO mu oluşturayım sizin gibi?
R5 3600, 16 GB RAM ve GTX 1660Ti ile kullanıyorum. 21H1 zaten kendi başına performans iyileştirmeleri ile geliyor fakat NTLite düzenleyince daha da iyi duruma geldi. Özellikle input lag'de ciddi bir düşüş var ki bu çok iyi bir şey.

Steam versiyonu çalışır, çünkü bildiğim kadarıyla Microsoft Store ve Xbox uygulaması ile bir bağlantısı yok. Ama Microsoft versiyonu çalışmaz çünkü ISO'larda Microsoft Store, Microsoft hesabı ve Game Pass desteği bulunmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı