Kapanmada dışarı çıkan var mı?

Çıkıyor musunuz?

  • Evet

    Oy: 106 53,3%
  • Hayır

    Oy: 97 48,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    199
İş için mecburen çıkıyorum. Herkes dışarıda gibi geliyor gerçi bana. Yoğunluk gözlemliyorum sürekli.
Market izni var diye herkes markete gidiyorum diyor ama parklarda oturuyorlar. Kimse kurallara uymuyor. Dün Şok markette sıkışıp kaldım. Sıradayım ama kaynak yapıyorlar. Bir tane yaşlı amaca azarladı kurallara uymayanları. Şu yaşlılar da olmasa ne yapacağız bilmiyorum. Hem kurallara uymuyorlar hem de hükumeti azarlıyorlar.
 
O yasaklar vaka sayılarının azalması için koyuldu değil mi? Böyle bir durumda bilinçli davranan insanlar evlerinde iken (iş vb. çıkma mecburiyeti olanlardan bahsetmiyorum) sizin keyfi çıkmanız ve başkalarına da bunu tavsiye etmeniz bana doğru gelmiyor.

Ama ben arabamdan dışarı çıkmıyorum. Sadece tur atıyorum, hava alıp evime dönüyorum. Kimseyle temasım olmuyor.
 
Alışveriş yapmak, çalışmak, hastahaneye gitmek vb. dışında keyfi çıkanlardan nefret ediyorum. Neymiş efendim? Hava alacakmış, aç pencereni havayı öyle al. 😡

Ben de 3 gün öncesine kadar bu kafadaydım. Sonra polisin işi sadece dolaşmak mı deyip ben de çıkmaya başladım. Yetti artık, bana ceza kesecekse de kessin. Artık çıkanlara ceza kesilmesini istiyorum.
 
Markete gitme kisvesi altında semti turluyorum, semt derken tamamı değil tabi kısa bir rota. Nispeten rahat bir yer kimsenin çevirip sen ne geziyon yeğenim diyeceği bir yer değil. Ama şu an asıl köyde olmak iyi olurdu. Şu anda bizim köyü hayal edemiyorum yaşlılar kahvede toplanmış okey oynuyordur tvye baka baka :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı