Kapanmada dışarı çıkan var mı?

Çıkıyor musunuz?

  • Evet

    Oy: 106 53,3%
  • Hayır

    Oy: 97 48,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    199
Dişçiye gitmiştim. Herkes dışardaydı bu süre zarfında. Yasak sadece bana geldi diye düşünmeden edemedim. Her yer araba doluydu ve inanın park edecek yer yoktu. Polisler falanda her yerde yoktu bir iki yerde gördüm ben, benim iznim vardı bir şey demediler. Kısaca çok esnek davranıyorlar yasak esnasında.

İşin saçma tarafı sadece arabaları çevirip izin kağıdı soruyorlar, eğer yaya isen nasılsa marketler vesaire açık diye kimse çevirmiyor.
 
52,6% evet dediyse ve zorunlu olmayan nedenlerden çıktılarsa hiçbir işe yaramayacak kapanma...
Kapanma zaten işe yaramıyor. Hatta öyle tolerans gösteriliyor ki yurt dışından gelen kişilere test bile yapılmıyor. Tatil bölgelerinde turistler hep dışarda. Bizim insanımız ise mahkum gibi içeride.
İşin saçma tarafı sadece arabaları çevirip izin kağıdı soruyorlar, eğer yaya isen nasılsa marketler vesaire açık diye kimse çevirmiyor.
Sadece mahalle arasında gezilse yine bir şey olmayacak. Ben evimden baya bir uzağa gittim ancak polis çevirdi. Anayoldan falan gidiyordum ve gittiğim yer kalabalıktı sadece 1 tane ekip gördüm.
 
Zaten mantığken şöyle bir şey olacak; Şimdi herkes eve kapanacak, güya korana vaka sayısı düşecek ( düşürülecek desek daha doğru) olur. Sonra turizmi açacaklar korana daha da yayılacak.

Yani olan yine bize olacak.
 
Alışveriş yapmak, çalışmak, hastahaneye gitmek vb. dışında keyfi çıkanlardan nefret ediyorum. Neymiş efendim? Hava alacakmış, aç pencereni veya çık balkonuna havayı öyle al. 😡
İnsanlardan izole olursan sorun yok gibi. Ayrıca bana da kızgın atmışsınız. Parkta yürüyorum ve insanlardan uzağım.
 

Geri
Yukarı