YouTube Kapatılan hesap için ne yapılabilir?

Ömer Demirci34

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci
Ekran Kartı
Anakart
Ben ta küçükken YouTube'da hesap açmıştım ve o hesabımı bildim bileli kapalı. Son günlerde itiraz ettim bir şey yapmadım diyerek bu arada bir şey de yapmamıştım fakat muhtemelen o hesap çalındı, spam ve dolandırıcılık için kullanıldı diye tahmin ediyorum ve itirazıma karşılık böyle bir metin geldi:

kanalınız YouTube'da yeniden etkinleştirilmeyecek​

kanalınızı tekrar detaylı bir şekilde inceledik ve Spam, aldatıcı uygulamalar ve dolandırıcılık politikamızı ihlal ettiğini doğruladık. Bunun moral bozucu bir gelişme olduğunun farkındayız. Bununla birlikte, amacımızın YouTube topluluğunu güvende tutmak ve desteklemek olduğunu hatırlatmak isteriz.

Bir şekilde çözelim bu sorunu, 6 yıldır YouTube hesabım yok ben de birilerine abone olmak istiyorum. :D

Geri almanız mümkün değil, yeni hesap açın.

Nasıl yeni hesap açacağım yeni e-posta lazım sanırsam ve yeni e postaya geçemem Google'yi açınca YouTube'a girince direk hesabıma girmesi içinde e-posta değiştirmem lazım bu e postaya kayıtlı kanalı kapatıp yenisini açmam mümkün mü peki?

Yenisini neden açmıyorsunki? Valla o hesabı size geri vermezler, hele hele 6 yıl önce sildiyseniz veya silindiyse sunuculardan gitmiştir.
Nasıl yeni hesap açacağım yeni e-posta lazım sanırsam ve yeni e postaya geçemem Google'yi açınca YouTube'a girince direk hesabıma girmesi içinde e-posta değiştirmem lazım bu e postaya kayıtlı kanalı kapatıp yenisini açmam mümkün mü peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı