Kapı kilitlemekten tutanak yenir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

The Lord

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2020
Mesajlar
154
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta okulda spor salonunun kapısının önüne amfi koyduk içerde insanlar varken bunlardan biri gitmiş hocaya söyledi. Hoca çağırdı yarın velileriniz gelsin onların yanında tutalım tutanağı dedi. Ondan önce oradaki kişiler bize bulaştı tutanak tutulma hakkı var mı?
 
Disiplin cezası alsa da bir şey olmaz ki :D Şu disiplin cezalarını bu kadar gözünüzde büyütmeyin lütfen. @The Lord onun dışında yaptığınız hoş değil, veliniz çağrılır ve azar yersiniz. Maksimum alacağınız ceza bu olur, suçunuzun cezası yönetmelikte yok. Göz korkutmak için tutanak tutarlar ve sonra onu çöpe atarlar sizden habersiz.
 
Derdiniz neydi ki?

İçerdekilerden birine ibnelik olsun diye.

Disiplin cezası alsa da bir şey olmaz ki :D şu disiplin cezalarını bu kadar gözünüzde büyütmeyin lütfen. @The Lord onun dışında yaptığınız hoş değil, veliniz çağrılır ve azar yersiniz. Maksimum alacağınız ceza bu olur, suçunuzun cezası yönetmelikte yok. Göz korkutmak için tutanak tutarlar ve sonra onu çöpe atarlar sizden habersiz.

Umarım.

Hocanız insaflıymıs dua edin disiplin yememissiniz.

Sözlü de vermeyecek galiba :/
 
@The Lord, üslubunuza dikkat edin lütfen bu form sitesine toxiclik tasımayın :). Yaptıgınız ise gelecek olursak umarım yemediyseniz bile dilekce veya disiplin yersiniz, iyi sosyaller.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı