Kapıda bir şey görmek

Ama ciddi iş bir yandan da. Bu konularda çok araştırmam var, Allah korusun ölüme sürüklenir kişi. Hemen "gerçek" bir uzmana danışmak gerekir.
Çok da abartmamak lazım bence. Çocukken herkes yaşamıştır böyle bir durumu, aşılamayacak bir şey değil yani. Durum çok kötüyse psikolojik yardım alınabilir.

Hocam rüya içinde rüya olabilir ben de yaşamıştım 6 yaşındayken bir çizgi film vardı. Elmalı bir adam vardı. Rüyama girip duruyordu. Amerikan tarzı okul otobüsleri ile japon reklamı gibi parıldayıp duruyordu. Uyandım. Adam karşımdaydı sonra tam kaçarken bir daha uyandım. Yani olabilir böyle şeyler.

Karabasan sana gözüküp gitmez. Sen onu görmeden o senin boğazına yapışır nefesini keser. Yani öyle diyorlar.
Gece yatarken rüyamda deprem oluyordu. Uyandığımda kapıda bir varlık gördüm elleri kanlıydı. Sonrada bütün gün uyuyamadım, bunun sebebi nedir?
Hocam çok takmayın. Bende küçükken arkadaşlarımla saklanbaç oynarken merdivende eğilmiş kafası gözüken bana bakan arkadaşımı ebelemek için ebeleme yerine giderken arkadaşımın çoktan ebeleyip yandaki bankta oturduğunu gördüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı