Kar topu oynarken yanlışlıkla arkadaşımın özel bölgesine attım

Olay bugün oldu. Biz arkadaşlarla kar topu oynuyorduk. Benim de karşımda bir arkadaş vardı ve benim yanımda karların dolu olduğu bir yer vardı. Meğerse oradaki kar değil, buzmuş. Ben de bir parça aldım (çok da değil) ve önümde koşan arkadaşın bacağına atayım derken çocuğun bacağına geldi ama bir kısmı sıyırıp özel bölgesine gelince çocuk bayağı acılar içinde yere yığıldı. Biz de yanına koştuk. Çocuk revire gitmiş yani o kadar acımış. Ama 1 saat sonra çocuk hemen ayaklandı. Değişik. Ben de çocuktan özür diledim, konu da müdüre taşınmasın diye müdür yardımcısına anlattım olayı. Müdür yardımcısı sadece beni uyardı bir daha böyle bir şey yapma diye. Zaten ben bilerek yapmamıştım yani kazayla olmuştu. Hatta eve gidince çocuğa WhatsApp'tan özür mesajı falan attım. Bu arada bu olaydan herkesin öyle bir haberi olmuş ki, inanamadım.

Son olarak şunu demek istiyorum. Lütfen alta "inşallah ceza alırsın hatta okuldan bile atılırsın inşallah!" gibi şeyler yazmayın. Kasıtlı yapmadım bunu. Niye ben bile bile öyle bir şey yapayım ki ayrıca. Benim endişem ailesi. Çocuğun abisi bizim okulumuzun lisesinde okuyor yani gelip beni dövse hayatım kararır. Ya da ailesi sorun yaratıp şikayetçi olursa ne olur, düşünmek bile istemiyorum. Bir şey olmaz değil mi?

Hocam niye inşallah ceza alırsın diyelim ki gayet normal bir olay herkesin başına gelmiştir. Bende futbol oynarken kalecinin özel bölgesini vurmuştum çocuk yerden kalkamadı. Yani olur böyle şeyler.
 
Arkadaşından bir kere özür dilemen yeterli, tekrarlamaya gerek yok. Müdür yardımcısının uyarısı falan pek takılınacak şeyler değil. Arkadaşlar arasında kar topu savaşı oynanıyor, olur böyle şeyler. En ufak kazada ağlayacak ve tüm okulu ayağa kaldıracaksa oynamasın.
 
Bu kadar takılacak bir olay değil pardon istemeden oldu diyip geçilecek bir şey. Sonuçta kar topu oynuyormuşsunuz ve ufak bir kaza yaşanmış. O gidip müdüre ne diye şikayet edicek? Gayet normal şeyler benim ortaokul zamanında yüz katı daha fena şeyler oldu.😂 Benim istemeden kafasını yardığım biri bile oldu mesela. Çocuksunuz olur böyle şeyler takma kafana.
 
Hocam arada olur öyle şeyler istemeden yapmışsınız iki kahve için karşılıklı güldürün eğlendirin aranızda sanki o olaydan soğukluk mu olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı