Kara cuma beklenmeli mi?

Kara cuma dediğin şey bence kek avı gibi bişey koyulan ürünün fiyatını yükseltip sonra aşağı çekiyor gibi yapıyorlar sonra sende indirimli alıyorum zannediyorsun. Tamamen ticaret zekası.
Çok haklısınız hep derim bende.Kara cuma ile ilgisi de yok 100tl ye alıyorlar bir ürünü 500tl ye koyuyorlar.%50 indirim deyip 250tl ye satıyorlar.Ama hala bunu anlamayıp büyük indirim var sanıp alanlar var.Bir de bence şimdi alın dolar yükselir ise neden almadım keşke alsaydım diyeceksiniz.
 
Önümüzdeki indirimin balon olma ihtimali var. Geçen Muhteşem Cuma indiriminde Vatan firmasının KDV indirimi (Firma piyasanın üstünde satıyor ama KDV indirimi yaptığında da gerçekten hakkını veriyordu. Bu sene için bilemiyorum).

Aslında bu sene indirimin olma yüzdesi daha yüksek olabilir (Genel olarak üretim az diyenler olacak, üretim durmuyor ki...) Satıcılar Corona'dan dolayı stokları eritmeye yeni ürünlere yer açmaya çalışıyorlar; firmalar için stoklar yeterde artar bile...Hepsiburada adına hevesim-inancım kalmadı ama ciddi anlamda Vatan veya Trendyol firmasından indirim bekliyorum.
 
Bu döviz kurlarıyla artık "Kara Cuma" indirimlerini geçtim "Hayırlı Cuma" indirimleri gelse paranın hakkını alamıyorsun. Ürünleri listene al, takip etmeye başladığın andan itibaren en uygun fiyatı görünce hemen al.
 
Kanalizasyonların elle temizlendiği, kast sisteminin olduğu Hindistan'da asgari ücret aylık 200 dolar iken bizde 280 dolar, 100 yıldır ambargo yiyen dünyaya kapalı insanların fabrikalarda doğup öldükleri Çin'de bile asgari ücret 330 dolar. Zavallı bir milletiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı