T Thi3f Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 143 Çözümler 1 29 Kasım 2019 #81 Silinen üye dedi: Benimkini de bugün PTT kargoya vermişler bakalım ne zaman gelecek.. Genişletmek için tıkla... Pazartesi .
Silinen üye dedi: Benimkini de bugün PTT kargoya vermişler bakalım ne zaman gelecek.. Genişletmek için tıkla... Pazartesi .
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #82 Thi3f dedi: Pazartesi . Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum ya, Kayseri deyim..
T Thi3f Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 143 Çözümler 1 29 Kasım 2019 #83 Silinen üye dedi: Sanmıyorum ya, Kayseri deyim.. Genişletmek için tıkla... O zaman Salı.
StrayAngel Centipat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #84 Silinen üye dedi: Benimkini de bugün PTT kargoya vermişler bakalım ne zaman gelecek.. Genişletmek için tıkla... Dün vermişlerdi bugün gelicekti bu saat oldu gelen giden yok pazartesiye kaldı benimkide
Silinen üye dedi: Benimkini de bugün PTT kargoya vermişler bakalım ne zaman gelecek.. Genişletmek için tıkla... Dün vermişlerdi bugün gelicekti bu saat oldu gelen giden yok pazartesiye kaldı benimkide
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #85 Thi3f dedi: O zaman Salı. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Sizinki ne oldu? StrayAngel dedi: Dün vermişlerdi bugün gelicekti bu saat oldu gelen giden yok pazartesiye kaldı benimkide Genişletmek için tıkla... Hadi ya :/ Yarın getirmezler mi acaba
Thi3f dedi: O zaman Salı. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Sizinki ne oldu? StrayAngel dedi: Dün vermişlerdi bugün gelicekti bu saat oldu gelen giden yok pazartesiye kaldı benimkide Genişletmek için tıkla... Hadi ya :/ Yarın getirmezler mi acaba
StrayAngel Centipat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #86 Silinen üye dedi: İnşallah. Sizinki ne oldu? Hadi ya :/ Yarın getirmezler mi acaba Genişletmek için tıkla... Yaeın çalışıyorlarsa yada indirim günü diye ekstra mesai yapıyorlarsa belki gelir yoksa pazartesi.
Silinen üye dedi: İnşallah. Sizinki ne oldu? Hadi ya :/ Yarın getirmezler mi acaba Genişletmek için tıkla... Yaeın çalışıyorlarsa yada indirim günü diye ekstra mesai yapıyorlarsa belki gelir yoksa pazartesi.
T Thi3f Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 143 Çözümler 1 29 Kasım 2019 #87 Silinen üye dedi: İnşallah. Sizinki ne oldu? Genişletmek için tıkla... Yarın ekstra mesai olursa gelir büyük ihtimalle ki hiç sanmıyorum eksta mesai olacağını. Pazartesi gelir büyük ihtimalle. Silinen üye dedi: Benimkini de bugün PTT kargoya vermişler bakalım ne zaman gelecek.. Genişletmek için tıkla... Geldi mi kargonuz ? Silinen üye dedi: İnşallah. Sizinki ne oldu? Genişletmek için tıkla... Hala gelmedi günlerden Pazartesi oysa ki.. Son düzenleme: 2 Aralık 2019
Silinen üye dedi: İnşallah. Sizinki ne oldu? Genişletmek için tıkla... Yarın ekstra mesai olursa gelir büyük ihtimalle ki hiç sanmıyorum eksta mesai olacağını. Pazartesi gelir büyük ihtimalle. Silinen üye dedi: Benimkini de bugün PTT kargoya vermişler bakalım ne zaman gelecek.. Genişletmek için tıkla... Geldi mi kargonuz ? Silinen üye dedi: İnşallah. Sizinki ne oldu? Genişletmek için tıkla... Hala gelmedi günlerden Pazartesi oysa ki..
StrayAngel Centipat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #88 Merhabalar benim kargom bu sabah geldi. Kargosu gelmeyen varmı ?
T Thi3f Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 143 Çözümler 1 2 Aralık 2019 #89 StrayAngel dedi: Merhabalar benim kargom bu sabah geldi. Kargosu gelmeyen varmı ? Genişletmek için tıkla... Benim gelemedi aga. Ne hikmetse gelemedi bir türlü. Sözde cuma günü stoklara gelip bize Pazartesi günü kargo gelecekti..
StrayAngel dedi: Merhabalar benim kargom bu sabah geldi. Kargosu gelmeyen varmı ? Genişletmek için tıkla... Benim gelemedi aga. Ne hikmetse gelemedi bir türlü. Sözde cuma günü stoklara gelip bize Pazartesi günü kargo gelecekti..
StrayAngel Centipat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2019 #90 Thi3f dedi: Benim gelemedi aga. Ne hikmetse gelemedi bir türlü. Sözde cuma günü stoklara gelip bize Pazartesi günü kargo gelecekti.. Genişletmek için tıkla... Bi arayıp sorun isterseniz stoklarında yoksa bu hafta içi gelme ihtimali çok yüksek mağdur olmayın.
Thi3f dedi: Benim gelemedi aga. Ne hikmetse gelemedi bir türlü. Sözde cuma günü stoklara gelip bize Pazartesi günü kargo gelecekti.. Genişletmek için tıkla... Bi arayıp sorun isterseniz stoklarında yoksa bu hafta içi gelme ihtimali çok yüksek mağdur olmayın.