Kara Cuma'da verilen siparişin kargo süresi

Şu an sürat kargo yüzünden hayattan soğudum. Normalde bile sıkıntılı firma

Vallaha hocam ben kaç kez şikayet ettim orayı bizim memlekette var bi şubesi müşteriyi asla ciddiye almıyorlar. Mesela bizim orası çok küçük bir ilçe diğer tüm kargo firmaları 1 günde evime ulaştırırken paketi, sürat kargo bunu yapamıyor bende sabırsız bir insanım diyorumki sabahtan arıyorum ''kargom şubede kalsın dağıtıma çıkmasın ben gelip alayım'' diyorum onlarda tamam not aldık diyorlar. Çünkü biliyorum yetişmeyecek diğer güne kalacak, öğleden sonra gidiyorum diyorlarki kargo dağıtıma çıkmış. Bu 2 kez başıma gelince daha sonra şubeye bizzat giderek kendim söyledim ben alacağım dağıtıma çıkmasın geldiğinde dedim. Diğer gün gittim çalışan pişkin pişkin gülümsemeyle burada not falan yok abicim kargonu dağıtıma çıkarmışlar senin diyor. Yani müşteriyi ciddiye alma olayı sıfır.

Vallaha hocam ben kaç kez şikayet ettim orayı bizim memlekette var bi şubesi müşteriyi asla ciddiye almıyorlar. Mesela bizim orası çok küçük bir ilçe diğer tüm kargo firmaları 1 günde evime ulaştırırken paketi, sürat kargo bunu yapamıyor bende sabırsız bir insanım diyorumki sabahtan arıyorum ''kargom şubede kalsın dağıtıma çıkmasın ben gelip alayım'' diyorum onlarda tamam not aldık diyorlar. Çünkü biliyorum yetişmeyecek diğer güne kalacak, öğleden sonra gidiyorum diyorlarki kargo dağıtıma çıkmış. Bu 2 kez başıma gelince daha sonra şubeye bizzat giderek kendim söyledim ben alacağım dağıtıma çıkmasın geldiğinde dedim. Diğer gün gittim çalışan pişkin pişkin gülümsemeyle burada not falan yok abicim kargonu dağıtıma çıkarmışlar senin diyor. Yani müşteriyi ciddiye alma olayı sıfır.

Keşke şu kargo firması seçme olayı getirseler. Sabah akşam UPS den alırım.

Amazon üzerinden pazartesi aldigim urun çarşamba günü elime ulaştı. Mng kargo ile gönderildi ve sipariş öncelikli gönderi olarak düzenlenmiş. Aynı şekilde n11 üzerinden bir satıcıdan aldığım ürün kargoya verildikten 1 hafta sonra teslim edildi. Trendyol üzerinden aldığım ürün 10 gün sonra teslim edildi.
Peki hiç etrafta amazon reklamı gören oldu mu? Adamlar dünya devi olmalarina rağmen ben ne bilboardlarda ne de televizyonda reklamlarını görmedim. Demek ki her şey reklam değil. Bu konuda benim için sınıfta kalan kargo firması kesin ve net olarak Sürat Kargodur. Belirtilen indirim dönemleri üzerinden yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen tüm şubeler ağzına kadar kargo dolu. Aktarma merkezlerini düşünemiyorum bile. Personel bıkmış, nerden çıktı bu kara cuma diye yakınıyor. Kısacası rezillik üstüne rezillik.

Bu aralar kargolarda baya bir sıkıntı var benim kargo 1 hafta gelmedi gittim şubeden aldım mecburen umarım benim yaşadığımı sizde yaşamassınız.
Ben 1 Aralık Pazar günü monitör aldım. Salı akşamı kargoya verildi. Çarşamba yoğunluktan getiremeyeceklerini söylediler Kütahya ups çalışanları bende gidip kendim aldım kar kış kıyamet vakti. Açıkçası hiç beğenmedim paketlemeyi direk yollamışlar orijinal kutusuyla insan bir folyo sarar. Yanında hediye gönderdikleri farenin paketi Allah'a emanet 30 dakika boyunca yüzlerce ürünün arasında fare aradık. Şimdi incehesaptan kasamı bekliyorum bugün yurtiçi kargo ile kargolamışlar daha monitörü'de test edemedim.

Arkadaşlar peki ürünler kesin ulaşırmı elimize ulaşamama, tedarik edememe gibi durum olupta iptal ederlermi ?
Şuan hangi aşamada sizin siparişiniz? Düşük de olsa bu ihtimal var ama yoğunluktan dolayı bu sorunları yaşıyoruz maalesef benim siparişim de 29 kasımda verilmişti kargoya daha bugün yola çıkmış transfer sürecinde diyor.

Arkadaşlar peki ürünler kesin ulaşırmı elimize ulaşamama, tedarik edememe gibi durum olupta iptal ederlermi ?
Benim kasayı incehesaptan 29 Kasımda topladım 5 Aralıkta mesai bitiminde kargoya verildi. 6 Aralıkta teslim edilecekti sözde ama neredee. Yurtiçi kargo kuryeleleri çok yoğunlarmış Cumartesi sabahı için söz aldım umarım bir sorun çıkmaz. Kısacası tedirginim :)

Arkadaşlar sonunda hepsiburada ya hayrına yada yanlışlıkla siparişimi kargoya vermiş 😂 28 kasımda aldım bugün vermişler. 12 aralık olan teslim tarihi 18 olmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı