Kara Cuma'da verilen siparişin kargo süresi

Ben 25 Kasımda sipariş verdim.30 Kasım cumartesi kargoya verildi fakat hala depo merkezinde öylece duruyor hiç bir hareketlilik yok.

Bende bu yoğunluktan sipariş vermeye korkar oldum 1 haftadır bekliyorum yoğunluk geçsin vereyim siparişi diye.

Eskiden online alışverişler yerinde olurdu şimdi gıda ve bebek bezi alışverişlerine kadar düştü durum böyle olunca çığırından çıktı.

Buna döndük :D
1575479295098.png

Vallaha hocam 28 kasımda verdim siparişi sözde 2 aralık tı kargoya verilişi bugün 5 aralık daha hazırlanma aşamasına bile gelmedi :) Müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli laf kalabalığı bugün verilir verilmez ise tekrar talebinizi oluştururuz diyorlar. Diyorum talep oluşturmayın hanımefendi 3 gündür bunu yapıyorsunuz zaten. Bir faydasını göremedim ben bu telefonu kapatmıyorum siz bana net birşey söyleyene kadar diyorum. Yine aynı taktik bugün bitsin verilmezse kargoya arayın tekrar diyolar. Diğer gün yine aynı. Yarın tekrar arıyacağım yine aynısını diyecekler. Geleceği yok ama insan bekliyor işte. Anlık durumum...

IMG-20150510-WA0017.jpg

Şu an sürat kargo yüzünden hayattan soğudum. Normalde bile sıkıntılı firma

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı