EmreeThePlayer Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar göz çizdirerek kara harp okullarına girilir mi? Yoksa bu göz çizdirmek harp okullarına girmeye engel mi?
Arkadaşlar göz çizdirerek kara harp okullarına girilir mi? Yoksa bu göz çizdirmek harp okullarına girmeye engel mi?
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #2 EmreeThePlayer dedi: Arkadaşlar göz çizdirerek kara harp okullarına girilir mi? Yoksa bu göz çizdirmek harp okullarına girmeye engel mi? Genişletmek için tıkla... Girebilirsin Göz çizdirmek polis,astsubaylık vb. kolluk kuvvetlerine engel sayılmaz. Artı 0 Eksi
EmreeThePlayer dedi: Arkadaşlar göz çizdirerek kara harp okullarına girilir mi? Yoksa bu göz çizdirmek harp okullarına girmeye engel mi? Genişletmek için tıkla... Girebilirsin Göz çizdirmek polis,astsubaylık vb. kolluk kuvvetlerine engel sayılmaz.
5 577275 Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 3 16 Ekim 2023 #3 Göz çizdirdikten bir süre sonra aynı şekilde bozuluyor diye biliyorum. Artı -6 Eksi
Leviodas Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 215 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2023 #4 577275 dedi: Göz çizdirdikten bir süre sonra aynı şekilde bozuluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam o olay 20 veya 18 yaş altında çizdirenler için geçerli. Artı 0 Eksi
577275 dedi: Göz çizdirdikten bir süre sonra aynı şekilde bozuluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam o olay 20 veya 18 yaş altında çizdirenler için geçerli.
C4NS Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 632 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #5 EmreeThePlayer dedi: Arkadaşlar göz çizdirerek kara harp okullarına girilir mi? Yoksa bu göz çizdirmek harp okullarına girmeye engel mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yasalara göre engel. Ama bu ülkede hiçbir şey yasalara göre yönetilmiyor muayene eden doktora bağlı. Ama yanlış da biliyor olabilirim eğer engelse de sen yine de şansını dene derim yani. Artı 0 Eksi
EmreeThePlayer dedi: Arkadaşlar göz çizdirerek kara harp okullarına girilir mi? Yoksa bu göz çizdirmek harp okullarına girmeye engel mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yasalara göre engel. Ama bu ülkede hiçbir şey yasalara göre yönetilmiyor muayene eden doktora bağlı. Ama yanlış da biliyor olabilirim eğer engelse de sen yine de şansını dene derim yani.
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #6 Leviodas dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam o olay 20 veya 18 yaş altında çizdirenler için geçerli. Genişletmek için tıkla... Genellikle 21 yaşında çizdirilmesi öneriliyor. O yaştan sonra ilerlemesi neredeyse duruyor. Ben de yakında yaptıracağım. Artı 0 Eksi
Leviodas dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam o olay 20 veya 18 yaş altında çizdirenler için geçerli. Genişletmek için tıkla... Genellikle 21 yaşında çizdirilmesi öneriliyor. O yaştan sonra ilerlemesi neredeyse duruyor. Ben de yakında yaptıracağım.
KS KS EmreeThePlayer Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #7 NullSptr3 dedi: Girebilirsin Göz çizdirmek polis,astsubaylık vb. kolluk kuvvetlerine engel sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam daha üst rütbeler misal orgeneral veya korgeneral? Artı 0 Eksi
NullSptr3 dedi: Girebilirsin Göz çizdirmek polis,astsubaylık vb. kolluk kuvvetlerine engel sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam daha üst rütbeler misal orgeneral veya korgeneral?
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #8 EmreeThePlayer dedi: Peki hocam daha üst rütbeler misal orgeneral veya korgeneral? Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Artı 0 Eksi
EmreeThePlayer dedi: Peki hocam daha üst rütbeler misal orgeneral veya korgeneral? Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
KS KS EmreeThePlayer Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #9 NullSptr3 dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Çizik gözümle orgeneral veya korgeneral olabilir miyim?Ekstra bir muayene istemezler herhalde. Artı 0 Eksi
NullSptr3 dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Çizik gözümle orgeneral veya korgeneral olabilir miyim?Ekstra bir muayene istemezler herhalde.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.609 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 16 Ekim 2023 #10 EmreeThePlayer dedi: Çizik gözümle orgeneral veya korgeneral olabilir miyim?Ekstra bir muayene istemezler herhalde. Genişletmek için tıkla... Eğitimide önümüze katarsak 25-30 sene olacak generalliğe kadar subaylıkta, şimdiden düşünmenize gerek yok. Artı 0 Eksi
EmreeThePlayer dedi: Çizik gözümle orgeneral veya korgeneral olabilir miyim?Ekstra bir muayene istemezler herhalde. Genişletmek için tıkla... Eğitimide önümüze katarsak 25-30 sene olacak generalliğe kadar subaylıkta, şimdiden düşünmenize gerek yok.