- Makaleler
- 98
Merhabalar, şu zamana kadar çoğu konuda alttan aldım, bu saatten sonra almayacağım. Bu forumda bir şeyler yaptırmak istiyorsanız o konu hakkında kaos çıkartın, yeterli. “Kara Liste” denilen yerde 75'e yakın üye var, engelliyorum geçiyorum fakat kurtarmıyor. Ben onları görmüyorum onlar beni görüyor, görmesin arkadaş. Konularda görmeyim diye yok mu bu sistem? Bu engel mantığı sistemi değişmeli, ben onun yorumlarını konularını görmüyorsam o da benimkileri görmesin, gelmesin. Ben Mevlânâ değilim.
Sinir hastası bir insanım, hayatındaki tek başarısı bir forumda mesaj ve beğeni sayısı olmuş, okuduğunu anlayamayan insanların boş yorumlarını konularımda görmek istemiyorum. Bundan sonra bazı şeyler düzelene kadar rapor sistemini de kullanmayacağım. Bir sistem getiriliyor, getirilen sistem doğru düzgün denetlenmiyor bile. Yazacak çok şey var da anlayacak insan sayısı az, iyi forumlar.
Sinir hastası bir insanım, hayatındaki tek başarısı bir forumda mesaj ve beğeni sayısı olmuş, okuduğunu anlayamayan insanların boş yorumlarını konularımda görmek istemiyorum. Bundan sonra bazı şeyler düzelene kadar rapor sistemini de kullanmayacağım. Bir sistem getiriliyor, getirilen sistem doğru düzgün denetlenmiyor bile. Yazacak çok şey var da anlayacak insan sayısı az, iyi forumlar.