"Kara Mizah" denen iğrenç şey

Mizahın bir sınırı yok arkadaşlar. Belli bir sınırdan noktasını kaldıramıyorsanız sadece bu tür şeyleri görmemezlikten gelebilirsiniz. Ek olarak sadece düz bir şekilde dini veyahut milli değerlere sövmek mizah değil fakat hiç kimsenin "düz" bir şekilde sövüp kara mizahın arkasına saklandığını düşünmüyorum.

Kara mizah iğrenç ise normal birşeye geçelim o zaman.
Recep diye bir adam var. Konya yerine Kenya'ya gidiyor PUHAHAHA.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır, başka şeyler değiller. Kara mizah direkt olarak savaş, ölüm, din, milli değerler gibi insanların önem gösterdiği konular hakkındaki mizahtır.

"Kara mizah, veya kara komedi, komedi ve hicvin alt türlerinden biridir. Genellikle ciddiyetle anılan din, cinayet, ölüm, hastalık, savaş, doğal afet, akıl hastalığı gibi konuları mizahi bir anlayışla ele alır. "

Porçay adlı kişiden duyuyorum en çok kara mizah yaptığını. İşte aptal insanların bahanesi: Kara mizah.

Kara mizahın adını lekelediklerini düşünüyorum. Kara mizah altında dini ve milli değerlere hakaretler edip kendini akıllı sanan kişiler var.

Kara mizah bir tür eleştiridir aslında. Bir şeyin en ama en kötü şeklini bize gösterir. Acı gerçek dediğimiz şey biraz kara mizaha giriyor. Irkçılık, din düşmanlığı, cinsiyet ayrımcılığı gibi görünse de, söyleyemediklerimizi ve herkesin gizlemeye çalıştığı şeyleri gün yüzüne çıkartıyor. Yine de sınırını abartmamak, hakaret etmeden güldürmeye çalışmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…