"Kara Mizah" denen iğrenç şey

Mizahın bir sınırı yok arkadaşlar. Belli bir sınırdan noktasını kaldıramıyorsanız sadece bu tür şeyleri görmemezlikten gelebilirsiniz. Ek olarak sadece düz bir şekilde dini veyahut milli değerlere sövmek mizah değil fakat hiç kimsenin "düz" bir şekilde sövüp kara mizahın arkasına saklandığını düşünmüyorum.

Kara mizah iğrenç ise normal birşeye geçelim o zaman.
Recep diye bir adam var. Konya yerine Kenya'ya gidiyor PUHAHAHA.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kara mizah çok iyi fakat küçük çocuklar bunu beceremiyor ve aşırı saygısızlık ediyor. Kara mizahın altında aslında hassas konulara düşündürü ve güldürü vardır.

IMG_20200723_205641.jpg

Kara mizah adı altında, milli veya dini değerlere küfür edenler var. Bunun kara mizah olmasını bırakın, bu mizah bile değil. Yani komik olduğunu falan zannetmeleri de ayrı komiğime gidiyor. Neyse herkes mizah yapamaz. İşte bunlar da yapamayanlardan. Yorumumu yanlış okuyup bana sallamayın. 🤣 🤣
Kara mizah başka bir şeydir, milli, dini, ırki veya herhangi bir değere küfür etmek başka bir şeydir.
Hayır, başka şeyler değiller. Kara mizah direkt olarak savaş, ölüm, din, milli değerler gibi insanların önem gösterdiği konular hakkındaki mizahtır.

"Kara mizah, veya kara komedi, komedi ve hicvin alt türlerinden biridir. Genellikle ciddiyetle anılan din, cinayet, ölüm, hastalık, savaş, doğal afet, akıl hastalığı gibi konuları mizahi bir anlayışla ele alır. "

Arkadaşlar merhaba. Herkes duymuştur bu iğrenç şeyi. Bunun hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bence aşırı iğrenç ve çok saçma. Dine küfür, peygamberlere küfür, bütün insanlığın değer verdiği şeylere küfür sizlere ne kazandırıyor? Linç yiyince "kanka kara mizah yaptım" şeyinin altına yatılıyor. Düşünceleriniz nelerdir?

Porçay adlı kişiden duyuyorum en çok kara mizah yaptığını. İşte aptal insanların bahanesi: Kara mizah.

Kara mizah bir tür eleştiridir aslında. Bir şeyin en ama en kötü şeklini bize gösterir. Acı gerçek dediğimiz şey biraz kara mizaha giriyor. Irkçılık, din düşmanlığı, cinsiyet ayrımcılığı gibi görünse de, söyleyemediklerimizi ve herkesin gizlemeye çalıştığı şeyleri gün yüzüne çıkartıyor. Yine de sınırını abartmamak, hakaret etmeden güldürmeye çalışmak gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı