Kara Pazartesi

Daha piyasalar açılmadan 7 TL oldu. Telefondan mobil bankadan dolar almaya çalıştığımda 7.5 TL'dem satıyor. 7.10 TL'den alıyor. Abi kötü bir şeylerin olacağını tahmin etmiştim. Keşke yanılsaydım. Malesef ''Kara Pazartesi'' geliyor. Hazırlanın. Allah kahretsin pederini de sizi de...

Hep Türkiye halkı için aklı selim derler. İnşallah öyleyizdir. Ama eğer yarın millet bankalara paralarını çekmek için hucum ederse bu iş bitmiştir. Dünya üzerinde hiç bir devlet bunu kaldıramaz. ABD bile herkes bankaya parasını çekmeye çalıştığında neler olduğunu tarih yazıyor. Umarım bu millet aklı selimdir.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Faiz ile enflasyon arasında bulunan bağı kimse böyle açıklamamıştı yada ben denk geldim, neyse o meşhur 3 kişi arasına girdik bir kere :ROFL:

7 TL civari dolanıyor. Ama sandığım kadar kötü değil. Ben bugün 8 TL bekliyordum. Sakinleştirici konuşmalar yapıyorlar. Herhalde ortamı germenin kimseye faydasının olmadığını anladılar. Bu seviyede bu haftayı kapatırsak iyi.

2007 dolar 1.15 tl yavaş söv kardeş!
2018 dolar 7 tl erdoğan sağolsun !
11 yılda ne oldu bize hepimiz en az 50 sayfa kitap okursak.İlk önce kendimizi geliştirip sonra devleti geliştirsek.Örneğin ön yargı: Polisiye bir kitap okudunuz ve ardından polis suçlu çıktı asla suçlu olmaz dediğiniz polis hırsız çıkınca bu ön yargıyı aldırmaya başladınız ardından okuyup ekonomist oldunuz ve doların deniz gibi ters etki yaptığını görünce hemen bunun tuzak olduğunu anlıyorsunuz.Tek çare OKUMAK.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı