Karabük üniversitesi nasıldır?

Soru başlıktaki gibi, ne dersiniz?

Üniversiteden ne beklediğin. Bölümünde önemli ama ben şehir olarak konuşacağım. Şehir küçük bir şehir, gezip tozabilecegin şehir değil. Ha yine gezersin edersin de ne bileyim bir İzmir, Mersin falan bekleme. Ben Mersin'den geldim ve gelişmişlik farkı çok belliydi ama ben dersimde, işimde gücümde biri olan biri olarak bana yetiyor. Özel yurtta kalıyorum (KYK'lar biraz uzak) kaldığım yurt hemen üniversitenin dibi. Zaten üniversitenin karşısında her şey. Kafedir, yemek yeme yeridir vs. üniversite civarında. Yani senin bileceğin iş. İngilizce Mühendislik yazılabilir o bölümdeyim çünkü. Diğerlerini bilemeyeceğim

Dostum sana tavsiyem Karabük'te yaşıyorum üniversitesini bilmem ama Karabük çok kötü şehirde 1 AVM var ve her yer mülteci ona göre düşün gel.
Bu arkadaşın dediği gibi şehir küçük ve yabancı çok. Ama dediğim gibi işinde gücünde olan biriysen, derslere ağırlık veren biriyse şehir fark etmez senin için Ki küçük şehir çalışma açısından daha iyi bana göre
 
İş işten geçti artık. Karabük Üniversitesinde biri olarak yatay geçiş yapmak istiyordum. Şimdi bulduğum ilk fırsatta yatay geçiş yapacağım.
 
Karabük kötü bir yer, ek okarak Karabük Üni.'de son günlerde öğrencilerin HIV nedeni ile hastaneye gittiği iddia ediliyor, bir eğitim kurumunda bu oluyor ise oranın kalitesiz olduğu bir gerçektir.
 
@Şebnem Ferah Knk siyasete girmek istemiyorum ama böyle olacağı belliydi. Sen alırsan o kadar yabancı böyle olur. Hatta geçenlerde Instagram'a da düşmüştü, belki görmüşsündür. "Vatansız" birisi bizim üniversite diye. Yani ayrıca bizim bu şeyleri yapan öğrencilerde de salaklık var. Ne bu merak anlamadım.
 
Kalitesiz ve başarısız bir öğrenci bu davranışı fütursuzca sergiler yani bilinçsiz cahiller, o öğrencilerin gittiği kurumdan ne beklenir? Ne katkısı olur sana? Taşra diploma verme kurumudur orası.
 

Geri
Yukarı