Mutfak Karaca Emirgan Çelik Tencere Set 8 Parça 1499 TL

Katılım
15 Haziran 2021
Mesajlar
3.416
Makaleler
6
Çözümler
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yorumlar gayet olumlu. Normalde kendi sitesinde 2 bin TL'ye satılıyor, o yüzden güzel bir indirim. 8 adet parçası bulunuyor. Ben de almakla almamak arasında kaldım. Eğer ekonomik olarak sıkıntıda değilseniz ve ihtiyacınız varsa bence düşünmeden alın.

1711111155755.png
 
Daha önce indirimde iken almıştık 3 kere değişime gitti en sonunda para iadesi yapıldı. Karaca'nın uygun fiyatlı ürünlerinin çok da kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Aklınızda bulunsun.
 
Son düzenleme:
1711166035115.png

İmkan varsa 316 yoksa bunu tercih edebilirsiniz ama ısıya daha az dayanıklı olduğu için ocakta unutma veya uzun süreli yüksek sıcaklıkta kullanımlarda iç ve dış bölgede renk değişimleri olacaktır.
 
Neden gitmişti değişime?

Hocam kulpları içeriden puntalıyorlar ya orası çatladı ve pas yaptı. Ürünü mağazadan aldık. İlk aldığımızda mağaza da kontrol ettik onda direkt çatlak vardı. Eve sipariş verelim dediler. Eve geldi yine aynı problem vardı. Değişime gitti yeni gelende direkt çatlak gözükmüyordu ama iki üç gün içinde yine aynı problem çıktı. Sonra tekrar değişim ve iki üç gün sonra yine aynı problem. En sonunda para iadesi oldu işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı