Karadeniz'deki Doğalgazdan Bize Hangisi Çıkar?

Bundan haberim yoktu. Yalnız seçime yakın zamanda müjde verilmesi de Tengrinin hikmeti herhalde. Yıllar öncesinde de bu tür haberler vardı fakat bu kadar ses getirmemişti. Tesadüftür kesin.
Daha öncekileri yabancı şirketlerle yaptıklarını söylediler. Belkide aralarında sorun çıktı bilemeyiz. Böyle bir olayın seçim için kullanılmasına şaşırmamak lazım, kim olsa kullanır. İyidir veya kötüdür onun da kararını seçmen verir zaten. Sonuç olarak gaz çıksında gerisi bir şekilde devam eder.

Bundan haberim yoktu. Yalnız seçime yakın zamanda müjde verilmesi de Tengrinin hikmeti herhalde. Yıllar öncesinde de bu tür haberler vardı fakat bu kadar ses getirmemişti. Tesadüftür kesin.
Yıllar önce böyle bir açıklama yapıldı mı? Hayır. Sus o zaman.
Peki aynı şakaya defalarca gülebilen başka bir millet var mıdır?
Kardeşim hiçbir zaman bu hükümet biz doğal gaz bulduk çıkaracağız deyip yapmadığı olmadı. İlk defa hükümetin onayıyla doğal gaz bulduk ve çıkaracağız. Önceki zamanlar da bulunsa da onlar başka ülkelerin çalışmaları sonucu bulunduğu için bize bir faydası olmuyor. Buna da kahkaha atarsınız siz troller 😅.
Hiç bir şey olmaz. Zaten ne oluyorsa 2023'te oluyor. Daha önce kaç kere doğalgaz haberi yapıldı, hiç bir şey olmadı.
Lütfen artık boş konuşmayı bıraksanız? Önceden Cumhurbaşkanı doğal gaz bulduk diye bir açıklama yapmadı. Siz de internette gördüğünüz bütün bilgilere inanıyorsunuz keriz gibi.
@Alo ben Emre abin Sorunun nedir? Gerçekleri söyleyen, hükümeti eleştiren herkese atar gider yapma peşindesin. Sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmuyorsun.
Kime haksız olarak karşı çıkmışım söyler misin? Adam diyor ki doğal gaz çıktıysa bana ne bedava vermeyecekler nasıl olsa diyor. Ben bu adama nasıl karşı çıkmayayım? Hangi ülke bedava veriyor doğal gazı. Hükümeti eleştirmek için yer aramayın. Gerçekleri falan da söylemiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı