Karadenizli Bir Kadına Aşık Olanların Bilmesi Gereken 7 Şey

En belirgin özellikleri güçlü olmaları yakından tanıyarak öğrenebildiğim kadarıyla.
Hepsini bilmem ancak aralarından biri gerçekten Aslan Kadını. Aslan gibi güçlü ve yırtıcı :)
Öyle Pelinsu'lara benzemezler, hatta bir miktar erkek bile kaçmış olabilir içlerine.
Erkek kaçmış içlerine dediğim için yanlış algılamayın :) Zora gelebildiklerini anlatmak istedim.

Doğal halleriyle güzellerdir, çoğunun kullandığı makyaj malzemesi 2 parmağı geçmez.
Bakım bakım diye ölmezler, suratları yapmacık değildir. Ne görüyorsan odur.
Yanağından bir öpücük aldığında dudağına La Prairie markasının bilmem ne model fondöteni bulaşmaz, direkt olarak yanağına erişim sağlanmış olur, kendisine dokunursun, kendisini hissedersin direkt olarak.

Şu aile kavramı gitgide yok olmakta olan ülkemde ve dünyada hala daha ailesine bağlı kalan, kalmak zorunda olan kız türüdür. Kafasına göre evden çıkıp kafasının estiği saatlere kadar dışarıda kalamaz.
Giydiğine dikkat etmek zorundadır. Çoğu Anadolu kökenli - aile yapısı bozulmamış insanımızda da durum budur zaten. 18'ini geçtikten sonra ben her şeyi yaparım kafasında değillerdir, ölene kadar ailelerinin sözlerini dinleyeceklerdir belkide, iyi mi kötü mü bilemedim :)

Neşelidirler ama bende olduğu gibi hava sıcaklığı - nem oranı - mevsim gibi faktörlere bağlı olmadan.
Yanından geçerken bile anlarsın o doğal olan neşeyi. Hatta sonradan diğer yapıdaki tüm kızlar samimiyetsiz, neşesiz gelmeye başlar size. İnsanlardaki yapmacıklık gözüne çarpar.

Eğer siz de yazılımcı veya donanımcı, yakına bakmaktan kör olmuş, Volkan Konak'ın bahsettiği gibi çekilmez, lanet, huysuz bir adamsanız sizi çekse çekse birer Karadeniz Kızı çeker :D

Er ya da geç güzellik kavramının Pelinsular ile çeliştiğini göreceksiniz. Pelinsuları memnun etmek için kendinizi mutsuz etmenize gerek yok artık :)
Bu yüzden Pelinsulardan arındırılmış bir hava sahası için sen de kaleye mum dik ; Pelinsu İlaçlama AŞ.

Not: Bu söylediklerim her yörenin insanında var olabilecek özellikler. Sırf haritanın yukarı taraflarında memleketi var diye de bir kız sevilmez. Ben sizi korkutmak için söylemiyorum ama çok psikopat tipleri de var bu yörenin :D
Siz elmanın tatlı olanını seçmeye özen gösterin, bir ıstırmık atın koluna. Tatlıysa tadı, hayat arkadaşınızı bulmuşsunuz demektir :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı